Nyansættelser inden for El og Industri Service Mangement

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Christian Larsen (tv.), der er ansat som afdelingsleder inden for El-teknisk installation & service hos Intego i Karlslunde, samt Renè Christoffersen (th.), der er ny Key Account Manager inden for Industri Service Management.

Christian har en baggrund som el-installatør suppleret med en erhvervsakademiuddannelse i salgsledelse. Han har tidligere været ansat som serviceleder hos Lindpro, hvorfra han har mange års erfaring med ledelse af serviceopgaver, kundepleje og projektledelse hos industri- og erhvervskunder.

Renè Christoffersen har en uddannelse som elektroniktekniker suppleret med kurser inden for salg og personlig udvikling. Han kommer senest fra en stilling som salgsingeniør hos Tricon Techsoft og har mange års erfaring med opsøgende salg samt udvikling og fastholdelse af nye og eksisterende kunder. Han bliver tilknyttet vores afdeling i Hedensted, hvor han vil bidrage til den fortsatte udvikling af Integos Industri Service Management-koncept.