Danmarks bedste medarbejdere. Intet mindre

Dygtige medarbejdere er vores største ressource, og derfor gør vi alt for at sikre dem personlig og faglig udvikling. Som arbejdsplads er CBRE Intego både innovativ og dynamisk, med en flad organisation, der lægger op til både selvstændighed og ansvar. Vi har mange forskellige medarbejdertyper. Herunder kan du møde nogle af dem.  

Fibertekniker

”Det giver mig rigtigt meget at repræsentere en virksomhed, som man kan være stolt af at arbejde i. Man får lov til at prøve tingene, og det synes jeg også er fedt for de nye, som kommer ind - at de rent faktisk får lov til at få tingene i hænderne."


– Allan Kibsgaard, tekniker

Automationsingeniør

"Hverdagen hos CBRE Intego er afvekslende, og jeg får mulighed for at være involveret i både små og store projekter. Derfor kan mine kompetencer komme i spil på forskellig vis – og det, synes jeg, er interessant. Der er også gode muligheder for faglig udvikling og sparring med gode kollegaer."


– Kent N. B. Kejser, automationsingeniør

Afdelingschef

”Det er dejligt at være leder i en virksomhed, hvor man oplever stor opbakning – både når man gerne vil udvikle sig som leder, og når man kommer med forslag til nye tiltag. Man bliver lyttet til og taget med på råd. Det er fedt at føle, at man gør en positiv forskel – både for virksomheden og ens medarbejdere.”


– Henrik Hougaard, afdelingschef

Projektleder

"Det der går igen hos CBRE Intego, det er sammenhold – for hos CBRE Intego, der hjælper vi hinanden. Lige meget hvem vi møder, så er de imødekomne. Organisationen er flad, og når du taler med en af de to ejere, så er de nede på jorden og har så meget tillid til det, man laver."


– Ronnie Raymond Luckow, projektleder

Elektriker

”Jeg har meget frihed, når jeg løser mine arbejdsopgaver. Det er fedt, når man som jeg trives med at arbejde selvstændigt. Samtidig er der også et rigtig godt sammenhold blandt kollegaerne – og generelt er der ikke langt fra tanke til handling på alle niveauer i organisationen.”


– Tommy Mølgaard Olsen, formand

Mere end 100 lærlinge

På landsplan har CBRE Intego mere end 850 medarbejdere. Vi tager vores samfundsansvar alvorligt, og derfor er mere end hver 10. ansat lærling hos os.