Intego åbner ny afdeling i Viborg

Lokalerne var fundet, og de første seks medarbejdere var allerede ansat, da Intego slog dørene op for en ny afdeling i Viborg d. 1. november. Integos målsætning er klar: ’Vi vil være tæt på kunden’.

For Henrik Hougaard, der er afdelingsleder for Integos afdelinger i Aarhus, Randers og nu også Viborg, er det med stor glæde, at han bl.a. har budt velkommen til serviceleder Lars Kristian Andersen, som skal stå i spidsen for den nye afdeling:

”Vi har stor tiltro til, at Lars Kristian Andersen er den rette mand til at styrke Integos aktiviteter i Viborg og omegn. Afdelingen er et led i Integos store vækstambitioner, hvor vi vil være den foretrukne landsdækkende servicepartner inden for el, mekanik og automation. Og det gør vi bedst muligt ved at styrke vores tilstedeværelse i lokalområderne og rykke endnu tættere på både nuværende og potentielle kunder, så vi kan give dem den bedst mulige service.”

Alene i 2017 har Intego budt velkommen til tre nye afdelinger i Randers, Nakskov og Viborg. Hver enkelt afdeling styrker den lokale nærhed til kunderne og sikrer samtidig, at Integos landsdækkende kompetencer er til rådighed lokalt.

Ny serviceleder med lokalt kendskab

Integos nye serviceleder er født og opvokset i Viborg og kommer senest fra en stilling som afdelingsleder for Caverions afdeling i Viborg. Derfor har han et indgående kendskab til lokalområdet.

”Jeg ser frem til at blive en del af en skarp serviceforretning, hvor der er dygtige folk inden for mange forskellige fagområder, som vi kan tilbyde kunderne i lokalområdet. Intego har et godt ry og er kendt for at være en god arbejdsplads og en professionel samarbejdspartner. Dét ser jeg frem til at blive en del af,” fortæller Lars Kristian Andersen.

Fra dag et var der allerede ansat de første fem montører. Det antal vil afdelingsleder Henrik Hougaard fordoble i 2018:

”Viborg er et interessant område for udvidelse af Integos aktiviteter. Derfor er det også min forhåbning, at vi næste år har 15 montører ansat i Viborg,” forklarer han og fortsætter: "Jeg ser meget frem til at styrke eksisterende kunderelationer i området og etablere kontakt til nye kunder inden for industri, infrastruktur og erhverv".