Derfor kan din virksomhed ikke modtage 5G

Selvom den nyeste udvikling af mobilnetværk snart melder sin ankomst, så er det ikke sikkert, at hverken du eller din virksomhed er klar til at anvende 5G i jeres bygninger. 5G er ellers nøglen til ”Internet of Things” og dermed optimering.

Så snart 5G melder sin ankomst, er 4G-teknologien forældet. Den nye 5G-teknologi har en hastighed, som får tidligere netværksteknologier til at blegne. I dag kan du fx downloade en film på 6-7 minutter, men med 5G tager det mindre end ét sekund. Det kræver selvfølgelig, at du kan modtage 5G. Ikke nok med den hurtigere internetforbindelse, så udvider 5G også ”Internet of Things” (IoT) infrastrukturen, så du for alvor kan tage del i de uanede optimeringsmuligheder. En optimering, du må vinke farvel til, hvis du har dårlig dækning.

Læs mere: "Ja tak - min virksomhed vil gerne have en gratis dækningsmåling"

Hvad kræver det at modtage et stærkt 4G eller 5G signal?

Hvis du vil drage nytte af de fordele, som dit mobilsignal rummer, så er der en række problemstillinger, som du og din virksomhed bør tage stilling til. Første step er at overveje, om jeres bygninger kan modtage et godt mobilsignal?

Udfordringen er nemlig, at jo højere frekvens mobilsignalet kører på, des større er dit tab af netværkssignalet. Dit nuværende 4G kører på en høj frekvens, som allerede i dag kan have svært ved at trænge igennem moderne byggerier. Det er en udfordring, som kun bliver større med 5G, der kører på en endnu højere frekvens end tidligere set.

Alt fra energirigtige bygninger, tykt glas, solafskærmning og betonflader svækker mobilnetværket. Og selvom din bygning kan modtage 4G eller 5G, kan du møde kapacitetsudfordringer, som gør, at selvom du har dækning, så er der ikke tilstrækkelig kapacitet til at servicere alle brugerne i bygningen.

Vidste du, problemet allerede eksisterer i dag?

Hvis du vil være sikker på, at du kan tage del i udviklingen og drage fordel af dit mobilsignals høje hastigheder, så bør du tage stilling til, om din mobildækning allerede er dårlig i dag. Derfor er det nødvendigt, du får lavet en dækningsmåling. Her får du en objektiv vurdering af dækningen både i og omkring din virksomhed eller byggeri. Det sikrer dig det rette beslutningsgrundlag for, hvordan du imødekommer dit reelle dækningsbehov.

Teleindustrien er allerede ved at udvikle teknologierne til den næste generations mobilnetværk. Udviklingen byder på både fornyelse, udvikling af nye tjenester og en massiv vækst i de muligheder, som IoT rummer for din virksomhed. Derfor er en aktiv stillingtagen til, hvorvidt du og din virksomhed kan modtage 5G er vigtig. Her bør du overveje, om du har en god trådløs motorvej både i og omkring din virksomhed eller byggeri.

Vil du have en gratis dækningmsåling? Og dermed bedre mobil- og WiFi-dækning

Så klik her eller kontakt vores salgschef Martin Schramm direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 41 73 72 41. Med en objektiv dækningsmåling får du det rette beslutningsgrundlag for at opnå en optimal dækning.