10 års jubilæum: Borgmesteren besøger Intego

Der var fint besøg under Integos afholdte 10 års jubilæumsreception. I anledningen havde Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen nemlig taget turen fra borgmesterkontoret til Integos domicil på Blytækkervej for at ønske tillykke og høre mere om virksomheden.

Der var både tale, rundvisning og ikke mindst kagemand og kaffe på programmet, da Intego fejrede 10 års jubilæum ved en reception på hovedkontoret i Aalborg. Her var en lang række medarbejdere på tværs af Integos interne afdelinger samlet om begivenheden, og de fik selskab af Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

"Jeg er kommet for at sige stort tillykke med jubilæet til Intego. Jeg bliver altid glad, når vores virksomheder klarer sig godt og skaber vækst og jobs til Aalborg, og Intego er et godt eksempel på den positive udvikling, som kommunens erhvervsliv har gennemgået de senere år," fortalte borgmesteren.

Efter alle havde forsynet sig, var det tid til en tale fra adm. direktør Jens Frost Mikkelsen, der især lagde vægt på Integos udvikling.

"På de bare 10 år har vi formået at etablere os som en landsdækkende teknisk servicepartner med flere end 700 medarbejdere og hele 14 afdelinger over hele landet. At det er lykkedes skyldes ikke mindst et fundament bestående af velkvalificerede medarbejdere, der alle har et stort servicegen. Det er medarbejdere, der trives med selv at holde balancen mellem ansvarlighed og frihed, og ikke mindst er det medarbejdere, der er stolte af at være ansat i Intego. Vi ser derfor allerede frem til at forsætte i samme spor de næste 10 år," sagde direktøren blandt andet.

Et trefoldigt hurra efterfulgte talen og med maverne fulde af kagemand og kaffe, var det nu tid til at give borgmesteren en rundvisning på domicilet. Her tog Thomas Kastrup-Larsen sig tiden til at tale med flere medarbejdere fra de forskellige afdelinger, mens rundturen også bød på en tur i værkstedet for at se nærmere på teknikken.

Intego startede som en traditionel el-teknisk virksomhed, men i dag mestrer Intego ligeledes teknisk arbejde inden for automation, industriel IT, service management, mekanisk service m.m. Intego har foruden sine flere end 700 medarbejdere desuden 85 lærlinge på landsplan - heraf 15 i Aalborg.