Medie

Serverrummet er oftest hjertet i virksomheden - sikr din virksomheds IT infrastruktur

IT infrastruktur

IT infrastruktur er fundamentet for, at din virksomheds IT-løsninger fungerer optimalt. Hos Intego har vi specialiseret os i etablering af en kosteffektiv og skalerbar IT infrastruktur, der sikrer, at din virksomhed har et solidt LAN og WAN netværk installeret. Det er din garanti for bedre oppetid, drift og sikkerhed på dit netværk.

Du får en komplet fremtidssikret løsning

Teknologien udvikler sig hurtigt, og hvis dit netværk skaber flaskehalse, hjælper vi dig med at genskabe en hurtig og fleksibel IT infrastruktur. Vi etablerer netværk både med fiber- og pds-kabling, og vores mangeårige erfaring med etablering af både LAN, WAN og WiFi sikrer dig en skræddersyet løsning, der er klar til brug for dine medarbejdere.

Et landsdækkende service set-up

Ved at lade os etablere din virksomheds IT infrastruktur får du en samlet løsning fra kun én leverandør. Vi sørger for projektering, etablering, test samt den efterfølgende service. Nedetid kan betyde tabt produktion eller tabte ordrer, og vi tilbyder derfor døgnservice i et landsdækkende set-up, så vi hurtigt kan genetablere driften, hvis der opstår fejl i netværket. Det er derfor din sikkerhed for, at dine medarbejdere oplever hurtig fejlretning og et stabilt netværk.

Hurtig kontakt

Bo Østergaard
Bo Østergaard
Funktionschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Bo
på tlf. 23212052

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.