Lovpligtige eftersyn

Myndighederne stiller høje krav til de danske virksomheder, hvad angår personsikkerhed, bygninger, værktøj og materiel, herunder også lovpligtige eftersyn. Nogle eftersyn kan din virksomhed gennemføre internt, men langt størstedelen skal udføres af autoriserede serviceteknikere. En serviceaftale med os er din garanti for, at din virksomhed til enhver tid lever op til alle myndighedskrav.

Vi tager ansvaret

Vi har sat os grundigt ind i de love og regler, der gælder for lovpligtige eftersyn inden for el-teknik og mekanik. Derfor kan du trygt overlade de løbende eftersyn til os. Vi udfører eftersynene efter et fastlagt forløb jævnfør lovgivningen på området og leverer al dokumentation via en webbaseret kundeportal.

Din sikkerhed, vores styrke

Regelmæssige eftersyn er ikke kun myndighedskrav, men hjælper også til at sikre virksomhedens medarbejdere mod arbejdsulykker. Vi planlægger i fællesskab de nødvendige eftersyn, så de kan udføres til mindst mulig gene for din virksomheds produktion. Vi tilbyder endvidere at udføre termografering af el-tavler. De termiske billeder viser temperaturafvigelser og afslører, hvis der er fejl på tavler og tekniske installationer i din virksomhed.

Brugervenlig kundeportal

Når myndighederne efterspørger dokumentation, har du altid nem adgang til denne via vores webbaserede kundeportal. Her finder du bl.a. eftersynsdokumentation, tidspunkt for næste eftersyn, kontaktperson, statistik og fakturaer. Vores samarbejde omkring lovpligtige og periodiske eftersyn giver dig mulighed for at frigøre ressourcer i virksomheden, som i stedet kan fokuseres på kerneforretningen.

 

Har du styr på de lovpligtige eftersyn?

Tag testen, og se, om du husker de eftersyn, der typisk overses. Du får også en tjekliste til lovpligtige eftersyn.

 

  • Ønsker du en uforpligtende dialog omkring lovpligtige eftersyn?

    Book rådgivning

Hurtig kontakt

Jan Ley
Jan Ley
Konceptansvarlig

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Jan
på tlf. 41 73 73 71

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Erhverv