En ferie præget af et højt aktivitetsniveau

I de fleste brancher er der meget stille, når den såkaldte industriferie rammer. Men for mange virksomheder forholder det sig anderledes. Ingen ønsker at lukke produktionen eller igangværende projekter ned i tre uger. Intego oplever derfor stigende efterspørgsel på ferieassistance, så produktionen og projekterne fortsat kan køre imens medarbejderne holder ferie.

Det kan efterhånden diskuteres om industriferie stadigvæk er en passende term. Den velkendte industriferie er efterhånden uddøende. Selvom ingen ønsker at lukke produktionen eller projekterne ned, så ønsker mange stadig at holde ferie i juli måned – især dem, som har skolebørn.

Stigende efterspørgsel på ferieassistance

Intego har mange kunder, hvor vi delvist eller helt overtager den daglige drift i produktionen. Produktionsvirksomhederne får i større og større grad øjnene op for de fordele det giver at indlede et sådan samarbejde. Derfor er det ingen sag at gå ind og assistere på en produktionslinje i ferieperioden. Hos HK Scan i Skovsgaard har de haft en Intego medarbejder til at køre produktionen i en uge henover sommerferien.

”Vi har efterhånden prøvet det nogle gange, og det fungerer rigtig godt for os at overlade driften til en Intego medarbejder imens vores egne folk går på ferie. Foruden at holde gang i hjulene, kommer der typisk også nogle råd med på vejen til, hvordan vi fremadrettet kan optimere produktionen. Vi benytter os også af servicen, hvis vores faste elektriker har en sygedag”, fortæller Per Nielsen, produktions- og vedligeholdelseschef hos HK Scan.

En ferieperiode fyldt med nye projekter

Foruden at varetage sommerassistance, har Intego også haft travlt med spændende projekter for flere kunder. Hos Intego har vi den fordel at have over 800 fleksible medarbejdere, som sammen med grundig planlægning er nøglen til, at vi kan tilbyde sommerassistance i ferieperioden.

En tilfreds kunde henover sommeren er Nord Energi Fibernet A/S. Intego har lavet kundeinstallationer for Nord Energi Fibernet i mere end seks år, men har gjort sig særligt bemærket hen over sommeren med et ekstraordinært flow:

”Normalt har vi en aftale med Intego om, at vi uden at forhøre os yderligere kan booke dem til mellem 150-180 installationer om ugen. I gennemsnit blev der klaret 556 kundeinstallationer i juni måned og 493 kundeinstallationer i juli. Antallet er ikke unormalt, men det særlige i dette tilfælde er, at mange af installationerne skulle foregå midt i industriferien. Med forholdsvis kort varsel blev der booket 215 kundeinstallationer i uge 29 og 225 i uge 30”, fortæller teamleder for Installation, Anne Katrine Ring Hansen og fortsætter:

”På trods af det øgede antal installationer lå midt i sommerferien, klarede Intego opgaven med stor succes. Gennem vores mangeårige samarbejde har Intego gang på gang vist sig at være behjælpelige og gode til at finde den rigtige løsning, når situationen kræver det. Vi har aldrig fået en melding, der hed ”det kan vi ikke” fra Intego”. Tværtimod bliver vi altid mødt med en løsningsorienteret tilgang, og det er noget vi sætter stor pris på i vores samarbejde”.

En af Integos serviceledere inden for installation og service i Aalborg, Henrik Salomonsen har holdt hånd i hanke med flere projekter hen over sommeren og pointerer:

”Vi er glade, når vores kunder er glade og derfor sætter vi en ære i at kunne yde den samme gode service i ferien, som resten af året. Samtidig går vi højt op i planlægning, da det giver det bedste resultat ude hos kunden i sidste ende, men også så puslespillet går op internt og vores egne medarbejdere kan holde ferie med deres familier. Derfor starter vi allerede i april med at sætte fokus på sommerassistance - jo før vi kender til en ordre i ferieperioden, jo bedre. Det samme er gældende for de resterende ferieperioder i årets løb”.

Har du brug for ferieassistance i løbet af året? Kontakt din nærmeste Intego her og hør nærmere.