Byd velkommen til Steen og Michael

Vi er glade for at kunne byde velkommen til teknisk serviceleder Steen Sandal Andreasen og projektleder Michael Gallus, der er ansat i henholdsvis København og Horsens. 

Steen er ansat som teknisk serviceleder inden for Brand & Sikring i Horsens. Med ansættelsen af Steen ønsker vi at styrke vores kompetencer inden for brand og sikring med videreudvikling af ABA, AIA, ADK og TVO. Steen har en baggrund som elektriker og har en mangeårig erfaring inden for brand og sikringsområdet. Han kommer senest fra en lignende stilling hos Teknikgruppen i Horsens, og har derfor også et stort kendskab til lokalområdet.

Michael er ansat som projektleder hos vores Installation og serviceafdeling i København. Michael kommer til at arbejde med fiber infrastruktur, hvor han skal være med til at vækste fiber området hos Intego. Michael kommer senest fra en stilling hos ISS A/S som teamleder og har tidligere arbejdet hos YouSee som projektleder og site supervisor i TDC. Michael vil med sin erfaring bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af Integos afdeling på Sjælland.