El termografering

Hos Intego har vi mangeårig erfaring med el-termografering af tavler. Vores DBI-certificerede termografer kan lokalisere begyndende fejl i dit anlæg, så du undgår nedbrud og ulykker samt sikrer en optimal produktion. Certificeringen er din garanti for, at el-termograferingen udføres fagligt korrekt.

Optimér din driftssikkerhed med el-termografering

Defekte eller overbelastede installationer kan forårsage fejl, kortslutning eller overophedning, som kan lede til nedbrud eller brand. Ved el-termografering er det muligt at lokalisere disse temperaturforskelle forebyggende, så du kan iværksætte det nødvendige vedligehold i tide. Vi stiller også gerne med teknikere til reparation af dit anlæg, når det passer ind i virksomhedens produktionsplan.

Statistik giver indsigt

Hos Intego anbefaler vi regelmæssig el-termografering, som altid gennemføres, mens dit anlæg er i drift. På den baggrund udarbejder vi statistik, så vi kan lokalisere fordyrende fejl. Vi kan således udskifte de svage eller defekte komponenter, inden de forårsager større forstyrrelser eller i værste fald skader på personel eller materiel. Det er også en god idé at el-termografere nye el-tavler, så du kan få udbedret eventuelle komponentfejl inden for garantiperioden.

Brugervenlig kundeportal

Vælger du indgå en kundetilpasset serviceaftale med os, gennemfører vi regelmæssig el-termografering af din virksomheds tavle-anlæg. Vi aftaler omfang og hyppighed i fællesskab, og i den forbindelse har du altid nem adgang til information via vores webbaserede kundeportal. Her finder du dokumentation, tidspunkt for næste el-termografering, kontaktperson, statistik mv.

Hurtig kontakt

Brian B. Kristensen
Brian B. Kristensen
Konceptansvarlig

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Brian
på tlf. 23 21 20 87

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Industri
  • Termografering forebygger akutte driftsstop hos DLG I spidsbelastningsperioder oplever DLG stor belastning på flere af deres
    LÆS MERE
    • Industri