Intego optimerer maskinparken hos MultiMarketing

MultiMarketing er et producerende marketingbureau i vækst, der bl.a. tilbyder fremstilling af markedsførings- og reklameartikler som skilte og bannere, udstillingssystemer, reklamevand, -slik og -kuglepenne etc. MultiMarketing råder over en række specialmaskiner, der bruges til emballering af de forskellige emner. Intego monterer, kalibrerer og vedligeholder disse maskiner samt varetager desuden forefaldende el-tekniske og mekaniske opgaver.

Optimering og tilpasning af avanceret maskinel

Et af MultiMarketings nøgleprodukter er kildevandsflasker med reklameetiketter. Når vandflaskerne er blevet påsat etiketter, skal de emballeres i sæt. Til det formål har MultiMarketing en avanceret specialmaskine, som opvarmer plasten, som dermed krympes omkring flaskerne. ”Vi havde brug for assistance til at indstille og kalibrere maskinen, så vi kunne udnytte den mest optimalt. Derfor tog vi kontakt til Intego, som påtog sig opgaven på meget professionel vis og foretog installation og PLC-programmering af maskinen samt alt arbejde med luft og strøm”, fortæller Palle Østergaard, indehaver af MultiMarketing.

Professionelle specialløsninger

Siden har MultiMarketing tegnet en serviceaftale med Intego, som herunder yder bl.a. optimering og udformning af specialenheder til maskiner. ”Når vi køber en ny maskine – eller en del af den og ønsker at tilpasse resten selv – tager vi Intego med på råd. Måske skal løsningen tilpasses med en rampe, så emnerne ikke falder ud – eller lignende. Vi konsulterer Intego, som hjælper os med at udarbejde en specialløsning, som imødekommer vores unikke behov, så vi kan udnytte maskinen bedst muligt. Intego er en virksomhed med styr på tingene, og vi oplever dem som meget professionelle og grundige”, beretter Palle Østergaard.

Kort responstid og kvalitet i arbejdet

MultiMarketing og Intego samarbejder – ud over arbejdet med optimering og vedligehold af maskinparken – også omkring el-tekniske og mekaniske ad hoc-opgaver. Det betyder, at Intego varetager alt fra belysning over montering af el-tavler samt diverse mekanisk arbejde. ”Skal vi have etableret en el-tavle eller svejset et specialbeslag, så ringer jeg til Intego. Førhen ville jeg have ringet til den lokale elektriker, som så ville udføre opgaven ved lejlighed. Men Intego kommer altid ud til os inden for ekstrem kort tid. Vi har ikke noget at udsætte på kvaliteten af Integos arbejde, det fungerer bare. Kvaliteten er den primære grund til, at Intego er leverandør hos os” slutter Palle Østergaard.