Intego er ny totalleverandør til Fiberline

Da Fiberline var på udkig efter en ny totalleverandør på el- og automationsområdet, faldt valget på Intego. Intego er specialist i at levere samlede el-tekniske løsninger, og samarbejdet har allerede i første kvartal resulteret i ambitiøse og rentable løsninger, som har imødeset virksomhedens aktuelle behov på området.

Fiberline har udviklet sig fra pioner til i dag at være en global leverandør af kompositprofiler til blandt andet vindindustrien. I 2007 flyttede virksomhedens hovedsæde til Middelfart, og det er her, Intego lægger vejen forbi, når fabrikkens omfattende produktionsapparat har brug for el-, automations-, eller mekanisk service.

Et stærkt match på kompetencesiden

Samarbejdsaftalen omfatter alle tre fagområder, og det er en optimal løsning for begge parter. "Når Fiberline har brug for service, har de kun én leverandør og derved én kontaktperson, de skal henvende sig til. Vi finder de rette kompetencer til opgaven internt i vores landsdækkende afdelinger, som tæller specialister inden for alle tre områder", fortæller Lars Wagner, afdelingsleder for Installation & Service hos Intego.

En tæt relation

Intego har en filial i Kolding, som huser en IT & automationsafdeling samt en afdeling for Installation & Service. "Vi betragter det som en væsentlig fordel, at Intego er repræsenteret i lokalområdet, da det sikrer en kort reaktionstid i akutte situationer. Et driftstop er en omkostningstung affære, så hvis et sådan opstår, har vi brug for en partner som Intego, der hurtigt kan rykke ud og udbedre fejlen", fortæller Bertel Ravn, Head of Production Technology hos Fiberline.

Fast personale på opgaven

Som en del af samarbejdsaftalen har Intego altid en fast elektriker repræsenteret på Fiberlines fabrik. I cirka én uge om måneden slutter en medarbejder fra Integos automationsafdeling sig også til teamet, mens mekanisk service udføres efter behov. Blandt de opgaver, som Integos teknikere løser, hører eksempelvis drift og vedligehold på Fiberlines produktionslinje samt tilbehør til værktøj og maskiner. Samtidig sørger Intego også for, at Fiberlines autoriserede el-installationer lever op til alle lovkrav.

Ambitiøst og professionelt arbejde

Samarbejdet blev indledt omkring d. 1. april 2012 og har indtil videre udelukkende været en positiv oplevelse for Fiberline. "Hele forløbet har været meget professionelt og ambitiøst lige fra kontakten med salgschef til projektleder og teknikere. Vi oplever en utrolig god opfølgning og feedback fra Intego, som allerede efter kort tids samarbejde har præsenteret os for løsninger, som er økonomisk forsvarlige, men som samtidig dækker vores behov fuldt ud", slutter Bertel Ravn.

Download