Stærkt trådløst netværk med Wi-Fi

Brugerne vil have adgang til nettet, uanset hvor de befinder sig – det gælder virksomheder i alle størrelser, offentlige institutioner, hoteller, skoler, storcentre og industri. Vores Wi-Fi-løsninger tilgodeser dit behov, uanset om det er en indendørs- eller udendørs løsning. Vi rådgiver dig, så du får en løsning, der er tilpasset din bygnings størrelse og antal brugere.

En kundetilpasset løsning

Vi afdækker og designer en kommunikationsløsning, som matcher din virksomheds ønsker og behov, uanset om du ønsker en forbedring eller udvidelse af jeres eksisterende løsning, eller om vi skal finde en anden løsning, som er optimal for din virksomhed. Vi arbejder landsdækkende og begrænser os ikke til en enkelt udbyder, men sammensætter den mest optimale løsning baseret på en analyse af din virksomheds behov og de forskellige operatørers tilbud.

Få optimal dækning og høj kapacitet

Vores Wi-Fi-løsning etableres som et robust og skalerbart netværk, som har den nødvendige kapacitet til at dække din virksomheds aktuelle brugerbehov. Med det trådløse Wi-Fi giver du alle bygningens brugere adgang til et netværk af høj kvalitet og med god dækning. Når løsningen er installeret, foretager vi test, dækningsmåling, dokumentation og tilpasning – det er din sikkerhed for, at løsningen fungerer optimalt.

Serviceaftale sikrer hurtig og effektiv fejlretning

For at sikre dig mod langvarige nedbrud tilbyder vi fejlretning døgnet rundt, alle årets dage. Med en individuelt tilpasset serviceaftale er du samtidig også sikret løbende vedligehold og service, hvor vi efterser dækningen og øger kapaciteten, hvis der er behov for flere brugere.

Totalpakke inkl. DAS-anlæg

Et Wi-Fi-netværk og DAS-anlæg supplerer hinanden rigtig godt og sikrer en optimal dækning – og ikke mindst kapacitet til alle bygningens brugere og trådløse enheder. Er du interesseret i at samle din DAS og Wi-Fi-løsning? Så læs mere om DAS-løsningen her.

Hurtig kontakt

Martin Schramm
Martin Schramm
Salgschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Martin
på tlf. 99 36 42 93

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases