Telecom

Den danske telebranche opererer i et konkurrencepræget marked med behov for massive investeringer i forbindelse med udvikling og udbygning. Hos Intego har vi i samarbejde med de danske operatører opbygget en solid brancheerfaring, så vi kan tilbyde dig gennemprøvede løsninger tilpasset dit aktuelle behov. Ud over udbygning af netværk foretager vi også løbende service og vedligehold på dine anlæg, så du sikrer størst mulig stabilitet i driften.

Vi kender din branche

Vi har været med fra begyndelsen og har været både strategisk og udførende partner på opgradering af sites fra 2G til 3G og 4G net. Vi har ligeledes bygget GSM-R til de danske banenet og har leveret driftsydelser til SINE – et lukket kommunikationsnet, der udbygges og vedligeholdes af den danske stat/Dansk Beredskabskommunikation til håndtering af kommunikation for politi, brandvæsen, ambulance, hospitaler ol. Det betyder, at vi er sikkerhedsgodkendt til at gennemføre projekter for Forsvaret.

En solid indendørs kommunikationsløsning

Vi har specialiseret os i at etablere kommunikationsløsninger, som understøtter det stigende behov for en stabil og god kommunikation indendørs i bygninger. Vores skræddersyede løsning indeholder både et mobilkommunikationsnetværk og et trådløst netværk. Ud over opbygning foretager vi også løbende service og vedligehold, så du sikrer størst mulig stabilitet i driften af din kommunikationsløsning.

Hurtig kontakt

Peter Guldborg
Peter Guldborg
Afdelingschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Peter
på tlf. 27 78 49 87

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Infrastruktur
  • Intego sikrer mobildækning i Isbjerget Det internationalt præmierede ikonbyggeri Isbjerget på Aarhus Havn har været genstand
    LÆS MERE
    • Infrastruktur