Offentlige institutioner

Er du beslutningstager i en offentlig institution, kan beslutningen om at energirenovere spare penge på budgettet samt bidrage til en skarp miljørigtig profil. Hos Intego har vi udviklet et energirenoveringskoncept, som sikrer dig en effektiv bygningsdrift.

Spar penge på din bygningsdrift

Bestiller du en energirenovering hos os, indleder vi samarbejdet med en analyse og udarbejdelse af et besparelseskatalog. Her får du en beskrivelse af det enkelte projekt, estimeret investering og besparelse, så du har et solidt grundlag for at træffe din beslutning. Herefter udvælger vi i fællesskab de projekter, som er mest givende at implementere.

El-tekniske entrepriser

Vi giver også tilbud på el-tekniske entrepriser i forbindelse med større nybygnings- og renoveringsprojekter. I den forbindelse er det væsentligt at medtage opgradering af de teknologiske løsninger for at opnå størst mulig energibesparelse i den fremtidige bygningsdrift. Hos os kan du få en samlet løsning, så du undgår projektledelse mellem flere forskellige leverandører. Vi tilbyder en række branchetilpassede services inden for energirenovering, lovpligtige eftersyn, indendørs kommunikationsløsninger og almindeligt vedligehold på bygninger.

Hurtig kontakt

Morten Pedersen
Morten Pedersen
Afdelingschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Morten
på tlf. 99 36 44 59

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Erhverv
Indlæs flere cases Hold "shift" nede for at indlæse alle cases Indlæs alle cases