Kraftværker

De danske kraftværker udgør en vigtig brik i dansk el-produktion. Mængden af alternative energikilder vokser stødt, men det er fortsat kraftværkernes opgave at sikre en stabil el-tilførsel. Det kræver en erfaren og fleksibel el-teknisk leverandør som Intego.

Solid brancheerfaring

Vi har vores daglige gang på mange af de store danske kraftværker, og har derfor et solidt kendskab til branchens anlæg. Vores fokus er altid på at skabe grundlag for en optimal drift, og vores brede erfaring inden for el-teknik og automation sikrer, at du får gennemført løbende forbedrings- og renoveringstiltag på dit anlæg. Samtidig udfører vi også service, vedligehold og lovpligtige eftersyn, så du har sikkerhed for, at anlægget altid lever op til gældende myndighedskrav.

Mekanisk service

Ud over værdiskabende el-tekniske løsninger leverer vi også mekanisk assistance, herunder renovering af motorer, taljer, gear og mekanisk udstyr. Hvis muligt gennemfører vi arbejdet på stedet. Alternativt fragter vi reservedelen til et af vores elektromekaniske værksteder, som udfører renovationen, inden gear, motor eller lignende leveres retur til værket så god som ny.

Hurtig kontakt

Morten Nørrelund
Morten Nørrelund
Afdelingschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Morten
på tlf. 99 36 42 83

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

 • Alle
 • Infrastruktur
 • Intego leverer komplet procesinstallation til verdens største biogasanlæg 500.000 tons biomasse transporteres hvert år gennem Maabjerg
  LÆS MERE
  • Infrastruktur
 • Unikt samarbejde mellem EnergiMidt og Intego Energi- og bredbåndsvirksomheden EnergiMidt har indgået et fast samarbejde med
  LÆS MERE
  • Infrastruktur