Kemi

Den kemiske industri er som andre danske industrier præget af globalisering i et konkurrencepræget marked. Der skal løbende igangsættes initiativer for at fastholde konkurrenceevnen, og her er stordrift et nøgleord. Står du over for en udvidelse og optimering af dit anlæg, kan du trække på vores kendskab til branchen og de typiske el-tekniske og mekaniske udfordringer, der opstår.

Vi forbedrer din effektivitet

Hos Intego har vi stor erfaring med at udvikle og gennemføre effektivitetsforbedrende løsninger til alle typer anlæg. Vores branchekendskab og brede kompetencer inden for el-teknik, mekanik og automationsløsninger er din sikkerhed for, at vi leverer en optimal løsning med en meget kort tilbagebetalingstid.

Service – et nøgleord

Service, vedligehold og udførelse af lovpligtige eftersyn er altafgørende, når du ønsker at minimere driftsforstyrrelser og øge anlæggets oppetid. Vi anerkender vigtigheden af, at produktionen kører som planlagt, og tilbyder derfor landsdækkende døgnservice hele året rundt. Det betyder, at din virksomhed altid kan få gennemført service og vedligehold under allerede planlagte produktionsstop.

Hurtig kontakt

Torben Høyrup
Torben Høyrup
Service Management Chef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Torben
på tlf. 99364287

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

 • Alle
 • Industri
 • Nyt fabriksanlæg til 80 millioner Fra ydmyge forhold i kælderen under et københavnsk apotek er LEO
  LÆS MERE
  • Industri
 • Elektromekanisk samarbejde optimerer driften hos SAPA Et samarbejde med Intego har mindsket omkostningerne og optimeret driften hos
  LÆS MERE
  • Industri
Indlæs flere cases Hold "shift" nede for at indlæse alle cases Indlæs alle cases