Kædebutikker og butikscentre

I detailbranchen er tid en afgørende faktor. Butikken skal være tilgængelig for kunden, og derfor må nyopførelse, renovering og service foregå under en stram tidsplan. Hos Intego har vi stor brancheerfaring, når det kommer til el-tekniske og mekaniske løsninger i kæde- og detailbutikker og ligeledes et stort kendskab til moderne og effektiv butiksdrift. Vi er derfor din sikkerhed for, at du får en fremtidssikret løsning, leveret til tiden.

En kosteffektiv løsning

Vores erfaring er, at det er alfa og omega at gennemtænke løsningen fra implementering og praktisk brug til fremtidig service og vedligehold. Det ansvar ligger hos vores projektledere, og du sikres således, at butikkens drift bliver så kosteffektiv som mulig. Du har også mulighed for at indgå en efterfølgende serviceaftale med os. Vores landsdækkende vagtordning rykker ud hele døgnet, året rundt, og afhjælper de problemer, der måtte opstå.

Kun én kontaktperson

Vi har samlet alle vores kompetencer i én afdeling, som har specialistviden inden for butiksetablering og -renovering. Vores butikskoncept indeholder alt fra belysning, indretning, låsesystemer og overvågning til alarm- og kassesystemer. Du kan derfor nøjes med at have én kontaktperson hos os, og undgår derved at skulle koordinere imellem flere forskellige leverandører. Vi sikrer samtidig, at du får energirigtige løsninger, som er rentable i drift, og at alle el-tekniske installationer er forsvarligt dokumenteret.

Hurtig kontakt

Morten Pedersen
Morten Pedersen
Afdelingschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Morten
på tlf. 99 36 44 59

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

 • Alle
 • Erhverv
 • Et værdiskabende samarbejde i mere end 20 år Når Fakta etablerer nye butikker, er det Intego,
  LÆS MERE
  • Erhverv
 • 1.200 energiregistreringer gennemført på rekordtid Ændrede regler på afgiftsområdet har sat øget fokus på energiregistrering. Det
  LÆS MERE
  • Erhverv