Grovvare

Den sæsonbetonede belastning på grovvareanlæg betyder, at udvidelser, vedligehold og lovpligtige eftersyn skal planlægges i god tid. Hos Intego har vi et velafprøvet industriservicekoncept, som tager højde for branchens særlige behov. Vi yder døgnservice i et landsdækkende set-up, som giver dig mulighed for at trække på ressourcer og kompetencer fra alle vores afdelinger.

Service efter behov

I forbindelse med spidsbelastninger på dit anlæg rykker vi hurtigt ud ved fejl på el-tekniske eller mekaniske installationer, vejesystemer, blandingsanlæg el. Udstyret befinder sig ofte i et råt miljø, hvor støv og slid kan forårsage utilsigtede nedbrud. I samarbejde planlægger vi derfor løbende vedligehold, forbedringstiltag og lovpligtige eftersyn, så du øger anlæggets oppetid og opretholder en rentabel drift.

Forbedret produktion med automationsløsninger

Du har også mulighed for at bruge os som sparringspartner på automationsløsninger til dit anlæg. Automationsløsninger kan sikre dig højere effektivitet af anlægget og samtidigt øge oppetiden i anlægget. Sammen analyserer vi mulighederne med anlægget og planlægger de lønsomme forbedringer, der vil øge produktiviteten af anlægget.

Hurtig kontakt

Torben Høyrup
Torben Høyrup
Service Management Chef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Torben
på tlf. 99364287

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

 • Alle
 • Industri
 • Termografering forebygger akutte driftsstop hos DLG I spidsbelastningsperioder oplever DLG stor belastning på flere af deres
  LÆS MERE
  • Industri
 • Genbrug af gear giver besparelser hos Vitfoss Som markedsledende producent af kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger til
  LÆS MERE
  • Industri
Indlæs flere cases Hold "shift" nede for at indlæse alle cases Indlæs alle cases