Fødevare

Dansk fødevareindustri befinder sig i et konkurrencepræget marked, som stiller krav til løbende effektivisering. Hos Intego leverer vi el-tekniske og mekaniske løsninger, som, via øget oppetid og større fleksibilitet, sikrer en bedre og mere rentabel drift.

Vi kender din branche

Vi har gennem en årrække samarbejdet med flere af Danmarks store fødevareproducenter og har på daglig basis udført service på el-tekniske og mekaniske installationer. Det er din sikkerhed for, at vi leverer tilpassede løsninger, som understøtter branchens unikke behov. Hos Intego kalder vi det industriservice og industri service management (ISM). Vi samarbejder på forskellige niveauer, og du afgør, om vi skal levere løbende service, eller om en langsigtet ISM-partnerskabsaftale er den rigtige løsning for din virksomhed.

Skal produktionen optimeres?

Skal produktiviteten forbedres, foreslår vi løbende tiltag, der optimerer anlægget og den daglige drift. Vi fungerer både som strategisk sparringspartner og udførende part på automationsløsninger, indførelse af robotter, gennemførelse af målinger ol. Regelmæssig service er nødvendigt for at øge anlæggets oppetid. Derfor tilbyder vi også service, vedligehold og lovpligtige eftersyn på både el-tekniske og mekaniske installationer, når det passer dig samt support døgnet rundt, hele året, hvis uheldet er ude.

Hurtig kontakt

Torben Høyrup
Torben Høyrup
Service Management Chef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Torben
på tlf. 99364287

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Industri
Indlæs flere cases Hold "shift" nede for at indlæse alle cases Indlæs alle cases