Fibernet

Etablering af fibernet i Danmark er en katalysator til øget effektivitet og produktivitet. Hos Intego bistår vi mange af de danske energiselskaber med udrulning af fibernet til både erhvervs- og privatejendomme over hele landet.

Turn-key løsning

Vi kan både varetage etableringen som turn-key leverandør, eller du kan vælge at benytte vores services på kun dele af dit etableringsprojekt. Vi garanterer altid en høj effektivitet, når vi foretager installationer. Du kan således holde dine installationsomkostninger nede, og da vi ikke går på kompromis med kvaliteten, forlader vi først adressen, når vi er sikker på, at din slutkunde er tilfreds.

Fibernet til boligforeninger

Etablering af fibernet i boligforeninger er en af vores specialistkompetencer. Vi har en bred og mangeårig erfaring, som er din sikkerhed for, at etablering af føringsveje ikke skæmmer bygningerne, og at installationen sker til mindst mulig gene for beboerne. Med afdelinger fordelt over hele landet har vi en størrelse, som sikrer dig stor faglighed og fleksibilitet. Hvis opgaven kræver det, kan vi trække på ressourcer fra andre afdelinger. Du kan derfor altid være sikker på, at vi leverer til aftalt tid og kvalitet.

Hurtig kontakt

Lars Vegger
Lars Vegger
Projektleder

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Lars
på tlf. 99 36 40 87

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Cases

  • Alle
  • Infrastruktur