Erhvervsdomiciler

Et energivenligt set-up og et godt indeklima er alfa og omega i en erhvervsbygning. Hos Intego har vi leveret mange løsninger til byggeri, og vi har gode referencer i branchen. Ved at samarbejde med os får du adgang til vores specialistkompetencer; rådgivning og praktisk installation af de el-tekniske løsninger, der kræves i et moderne byggeri.

De nyeste El-tekniske løsninger

Vi løser alle typer opgaver fra rådgivning og projektering til installation og service i forbindelse med nybyggerier. Vi følger løbende udviklingen af el-teknik og har derfor altid kendskab til de nyeste og bedste løsninger. Ønsker du at tilgodese den efterfølgende driftsøkonomi, er det vigtigt at vælge enkle løsninger, som er lette at servicere og vedligeholde.

Branchespecifikke løsninger

Behovet for mobil- og trådløs kommunikation er støt stigende. Derfor er det vigtigt at sørge for en komplet indendørs kommunikationsløsning, som sikrer din virksomhed stabil mobildækning og adgang til trådløst netværk i bygningen. Vi tilbyder også et komplet program inden for lovpligtige eftersyn af el-teknik og mekaniske løsninger. Ved at overdrage eftersynsopgaven til os får du sikkerhed for, at din virksomhed opfylder alle myndighedskrav til eftersyn – og du har til enhver tid adgang til al dokumentation via vores webbaserede kundeportal.

Hurtig kontakt

Morten Pedersen
Morten Pedersen
Afdelingschef

Har du spørgsmål,
behov for rådgivning
eller et tilbud?


Så ring til Morten
på tlf. 99 36 44 59

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.