Andet/øvrig infrastruktur

Den danske infrastruktur kræver løbende udbygning og vedligehold. For at sikre investeringen er det væsentligt at medtænke den efterfølgende drift, service og vedligehold fra projektets begyndelse. Når du indgår et samarbejde med os, tilbyder vi en samlet løsning, som tager udgangspunkt i din virksomheds individuelle behov.

Erfaring med dansk infrastruktur

Hos Intego har vi ageret el-teknisk sparringspartner samt været den udførende part på mange projekter i dansk infrastruktur. Derfor kan vi sikre dig branchetilpassede løsninger med en lang levetid. Vi leverer samtidig service og vedligehold både i form af en formaliseret partnerskabsaftale eller på ad hoc basis og har etableret et døgnberedskab, som er klar til at rykke ud i tilfælde af fejl på infrastrukturen. Det er din garanti for, at hverken el- eller mekaniske installationer er årsag til langvarige nedbrud.

Overholdelse af lovkrav

Lovgivningen kræver, at alle installationer kontrolleres hvert år. Ved at indgå et samarbejde med Intego omkring lovpligtige eftersyn, sikrer du, at dit eftersyn gennemføres til tiden og i overensstemmelse med gældende lovkrav.