Om Intego

Intego er en landsdækkende teknisk servicepartner, der leverer værdiskabende løsninger til industri, infrastruktur og erhverv. Vores mangeårige erfaring og massive branchekendskab er din garanti for, at vi leverer en løsning, der imødekommer netop dine behov og ønsker.

Vi beskæftiger flere end 750 dygtige medarbejdere og har hovedsæde i Aalborg samt afdelinger i Viborg, Randers, Aarhus, Hedensted, Herning, Kibæk, Esbjerg, Grindsted, Aabenraa, Kolding, Odense, Nakskov og København. Derfor får du en landsdækkende leverandør med en lokal forankring.

Ved at samarbejde med os får du en erfaren partner med en stor kompetencemæssig bredde. Vi tilbyder løsninger inden for el-teknik, mekanik og automation hele døgnet, året rundt. Vores branchekendskab er indgående – vi kender anlæggene og udfordringerne i de brancher, vi servicerer.

Herudover er vi blandt de stærkeste leverandører inden for Telecom, WiFi og DAS-anlæg, infrastruktur til el-biler, fiber infrastruktur, service på kraftværker, vindenergi, opbygning af kædebutikker og udskiftning af energimålere.

Kundetilfredshed og servicekultur er to af nøgleordene i vores forretning. Vi anser ikke en opgave som fuldført, før vi har løst opgaven til din fulde tilfredshed. Intego er ISO 9001-certificeret – det er din garanti for høj kvalitet i opgaveløsningen.