Intego - Forspring til fremtiden

Vi er en landsdækkende teknisk servicepartner med mere end 850 medarbejdere, der hver dag hjælper dansk industri og erhverv samt udbygger og fremtidssikrer infrastrukturen.

Uanset om opgaven er at servicere eller optimere din virksomhed, sætter Intego det rette hold inden for el-teknik, mekanik og automation, så du undgår at koordinere mellem flere leverandører. Vores mål er at give virksomhederne et konkurrencemæssigt forspring – til en fremtid, hvor den teknologiske udvikling er et centralt konkurrenceparameter.

Fremtiden er her. Vi er klar til at hjælpe.

Fremtidens vindere er de virksomheder, der formår at følge med udviklingen. Derfor arbejder vi med at spotte optimeringsmuligheder hos vores kunder, så vi også i fremtiden har stærke, konkurrencedygtige arbejdspladser i Danmark.

Få en partner, der kender din branche

En fødevarevirksomhed og en kontorbygning har vidt forskellige udfordringer. Derfor skal de også have hjælp af fagfolk, der kender deres branche, anlæg og udfordringer – og det gør Intego.

Med os behøver du kun et nummer.

Vores dygtige teknikere og specialister står klar døgnet rundt, alle ugens dage, i hele landet. Vi har hovedsæde i Aalborg og afdelinger i Viborg, Randers, Aarhus, Hedensted, Herning, Holstebro, Horsens, Kibæk, Esbjerg, Grindsted, Aabenraa, Kolding, Odense, Nakskov og København.

Danmarks infrastruktur. Forudsætningen for vækst.

Den danske velstand skyldes ikke mindst vores velfungerende infrastruktur. Men vi ved, at det kræver vedligeholdelse og udbygning. Derfor har vi specialister, der kan sikre bedre mobildækning, øge båndbredden, servicere kraftværker, skifte energimålere eller installere ladestandere til elbiler.

Danmarks bedste teknikere. I al beskedenhed.

Intego lever af at have dygtige medarbejdere parat til at give den bedst mulige service. Derfor prioriterer vi kurser og efteruddannelse, så vores rådgivning altid er helt skarp.