Certificeringer

AIA – Automatiske Indbrudsalarmeringsanlæg

Hos Intego går vi meget op i at kunne yde kvalitetsstemplede ydelser. Derfor er Intego DBI certificeret installatør af Automatiske indbrudsalarmeringsanlæg for at sikre, at vi opfylder kravene i Sikkerhedsstyrelsens retningslinjer.
AIA - Certifikat

ADK – Automatiske Adgangskontrolanlæg

Intego er inden for personsikring DBI certificeret installatør af automatiske adgangskontrolanlæg. Dette sikrer, at Intego opfylder kravene fra Forsikring og Pension.
ADK - Certifikat

TVO – TV overvågningssystemer

Hos Intego sikrer vi at opfylde Sikringsgruppens kravspecifikationer. Derfor er vi også DBI certificerede installatører af TV Overvågningssystemer (TVO)
TVO - Certifikat

ABA – Automatiske Brandalarmeringsanlæg

Intego er certificeret installatør af automatiske Brandventilationsanlæg. Dette betyder, at Intego opfylder DBIs krav og retningslinjer og at man som kunde vil modtage kvalitetsstemplede ydelser.
ABA - Certifikat

ABV – Automatiske Brandventilationsanlæg

Intego er certificeret installatør af Automatiske Brandventilationsanlæg (ABV) for at sikre, at vi opfylder DBI’s retningslinjer.
ABV - Certifikat

AVA – Automatiske Varslingsanlæg

Inden for bygningssikring er Intego ligeledes certificeret installatør af Automatiske Varslingsanlæg, for at sikre, at vi opfylder DBI’s retningslinjer.
AVA - Certifikat

El-termografering

Intego er godkendt el-termografivirksomhed i overensstemmelse med DBI Retningslinje 010-2 (2013).
El-termografering - Certifikat