Certificeringer

Hos CBRE Intego sætter vi en ære i at skabe fremtidssikre kvalitetsløsninger for vores kunder. Derfor sørger vi altid for at være på forkant med de aktuelle lovkrav, så vi kan sikre, at vi lever op til vores kunders forventninger.

Som teknisk servicepartner er det en nødvendighed, at vi har gyldige certifikater. Certificeringer fungerer som dokumentation for, at vi kan vores kram. Derudover kan du se et gyldigt certifikat som et bevis på, at du har valgt en kompetent og kvalitetsbevidst servicepartner.

 

Herunder kan du se vores certificeringer:

ABA – Automatiske Brandalarmeringsanlæg

CBRE Intego er certificeret installatør af automatiske Brandventilationsanlæg. Dette betyder, at CBRE Intego opfylder DBIs krav og retningslinjer, så man som kunde modtager kvalitetsstemplede ydelser.


ABA - Certifikat

 


 

ABV – Automatiske Brandventilationsanlæg

CBRE Intego er certificeret installatør af Automatiske Brandventilationsanlæg (ABV) for at sikre, at vi opfylder DBIs retningslinjer.

 

ABV - Certifikat

 


 

ARS – Automatisk rumslukningsanlæg

CBRE Intego er certificeret installatør af automatiske rumslukningsanlæg. Dette betyder, at CBRE Intego opfylder DBIs krav og retningslinjer, så man som kunde modtager kvalitetsstemplede ydelser.

 

ARS - Certifikat

 


 

AVA – Automatiske Varslingsanlæg

Inden for bygningssikring er CBRE Intego ligeledes certificeret installatør af Automatiske Varslingsanlæg for at sikre, at vi opfylder DBIs retningslinjer.


AVA - Certifikat

 


 

 

AIA – Automatiske Indbrudsalarmeringsanlæg

Hos CBRE Intego går vi meget op i at kunne yde kvalitetsstemplede ydelser. Derfor er CBRE Intego DBI certificeret installatør af Automatiske indbrudsalarmeringsanlæg for at sikre, at vi opfylder kravene i Sikkerhedsstyrelsens retningslinjer.


AIA - Certifikat

 


 

ADK – Automatiske Adgangskontrolanlæg

CBRE Intego er inden for personsikring DBI certificeret installatør af automatiske adgangskontrolanlæg. Dette sikrer, at CBRE Intego opfylder kravene fra Forsikring og Pension.


ADK - Certifikat

 


 

TVO – TV overvågningssystemer

Hos CBRE Intego opfylder vi Sikringsgruppens kravspecifikationer. Derfor er vi også DBI certificerede installatører af TV Overvågningssystemer (TVO).


TVO - Certifikat

 


 

El-termografering

CBRE Intego er godkendt el-termografivirksomhed i overensstemmelse med DBI Retningslinje 010-2 (2013).


El-termografering - Certifikat

Stor kompetencebredde

Da kompetenceudvikling er i højsædet hos CBRE Intego har mange af vores medarbejdere specifikke og unikke kompetencer, så tøv ikke med at kontakte os ved spørgsmål.