Vidste du, at du også kan få repareret motorer hos Intego?

Vi har elektromekaniske værksteder fordelt over hele landet og servicerer alle fabrikater inden for motorer, gear og pumper.

Hurtig levering og individuel tilpasning

Som kunde får du service af høj kvalitet, leveringssikkerhed samt fagligt kompetente montører. Vi servicerer en bred vifte af motorer, herunder lav- og højspændingsmotorer, elektromotorer, servomotorer og gearmotorer samt frekvensomformere og koblinger. Vi råder over eget lager af motorer og har desuden aftaler med en række motorleverandører, så vores landsdækkende setup af mekaniske værksteder kan sikre dig hurtig levering, uanset hvor du befinder dig.

Service, når behovet opstår

Som kunde hos os har din virksomhed adgang til vores døgnservice 24/7/365. Til det formål har vi etableret flere mobile mekaniske værksteder, hvorfra vi kan udføre reparationer og assistere ved nedbrud. Det er din sikkerhed for, at du kan få løst en lang række reparationer og vedligeholdelsesopgaver, hvor og når du har brug for det. Er opgaven imidlertid omfattende og tidskrævende, kan vi reparere motorer, gear, pumper mv. på et af vores lokale værksteder; vi tilbyder både at hente, reparere, levere og idriftsætte.

Vil du vide mere om vores løsninger inden for Elektromekanisk service & værksteder, er du meget velkommen til at kontakte vores elektromekaniske værksteder i:
Aalborg på tlf. 99 36 40 75
Kolding på tlf. 99 36 49 33
Aabenraa på tlf. 99 36 49 33
Odense på tlf. 99 36 42 62