Ventilskab med vinger

Hos Intego har vi udviklet et ventilskab med vinger, der er specielt velegnet til mindre installationer. Ventilskabet gør det nemt at installere og udføre efterfølgende service i tørvejr, idet alle installationer er samlet ét sted.

Alle el- og rørinstallationer, ventiler og flowmålere er placeret med gode adgangsforhold i hver sin sektion af skabet. Ventilskabet er både isoleret og frostsikret, da det er opbygget af de samme kvalitetselementer, som vi anvender til vores øvrige Intego Shelters. Skabet udføres i sandwichpaneler, mens lågerne er i rustfrit stål og aluminium. Det sikrer dig et godt og langtidsholdbart produkt, der kun kræver et minimum af vedligeholdelse.

Produktion på dansk fabrik

Ventilskabet med vinger fremstilles, og installationerne monteres, på vores egen fabrik i Aalborg, hvor vi har samlet alle nødvendige kompetencer. Vi kan derfor tilbyde en løsning, som er tilpasset dine specifikke ønsker og behov.

Levering on-site

For at gøre det nemt for dig som kunde leverer vi det færdiginstallerede ventilskab på det ønskede sted. Vores løsninger er gennemtestede til at kunne modstå alt slags vejr – og alle installationer er testet og afprøvet inden levering. Når ventilskabet er leveret, kan du derfor straks sætte det i drift.