Positive takter i Intego Herning og Kibæk

Den 1. september 2013 overtog Intego de to afdelinger i virksomheden SysTek-Skræddergaard El & Automation A/S, og konverterede dem dermed til Intego Herning og Intego Kibæk. Efter opkøbet, som medarbejdere og kunder har oplevet positivt, er både virksomhedens volumen og kompetencemæssige bredde blevet forøget.

Nyt logo, nyt arbejdstøj, nye biler og nye processer i hverdagen. Der er meget, der har forandret sig, siden SysTek-Skræddergaard blev til Intego. Forløbet har været positivt og er gået over al forventning, fortæller de tidligere SysTek-Skræddergaard-ejere, Søren Skræddergaard og Poul Haubjerg, der i dag fungerer som afdelingsledere i hhv. Herning og Kibæk. ”Vores kunder får den samme gode behandling, møder det samme personale og bliver tilbudt de samme priser. Vi erfarede endvidere hurtigt, at Integos værdier og kultur er meget lig SysTek-Skræddergaards”, fortæller Søren Skræddergaard.

Fleksibel samarbejdspartner

En af de helt store fordele, som Søren Skræddergaard og Poul Haubjerg har oplevet i forbindelse med opkøbet, er muligheden for at kunne mande op og ned efter kundernes behov. ”Vi har fået en intern buffer, som betyder, at vi ikke går i panik, hvis vi pludselig mangler arbejdskraft, ligesom vi ikke behøver at afskedige medarbejdere, når større projekter er overstået. I stedet kan vi flytte rundt på mandskabet imellem Integos afdelinger, og denne fleksibilitet kommer i høj grad kunderne til gode”, fastslår Søren Skræddergaard. Poul Haubjerg supplerer: ”Intego har tre automationscentre; i Aalborg, Kolding og Kibæk, og vores interne samarbejde gør det muligt at løfte opgaver, som vi tidligere måtte sige nej til.”

Generationsskifte sikrer kvaliteten fremadrettet

Søren Skræddergaard og Poul Haubjerg har igennem flere år forberedt et generationsskifte i virksomheden, som skal tilgodese både kunder og medarbejdere. Og med indtrædelsen i Intego er virksomheden sikret gode forudsætninger for at servicere kunderne fremadrettet. ”Vores kunder har store forventninger til, hvad vi skal kunne levere i fremtiden. I Intego er vi blevet endnu skarpere til det, som vi allerede var rigtig skrappe til. Og vores kunder har fået en ekstra tryghed, nu hvor der er kommet en storebror, som er 100 % garant for, at vi kan levere varen fremadrettet”, udtaler Søren Skræddergaard.

Musklerne er vokset

Intego Herning og Kibæk oplever, at industrikunderne bliver større og større og derfor naturligt stiller højere tekniske krav og efterspørger el-tekniske- og automationsløsninger i større portioner. ”Efter vi er blevet en del af Intego, har vi fået flere muskler. Vores automationsafdeling har bl.a. haft stor glæde af Intego Odense, da vi arbejder for en række vandværker og rensningsanlæg rundt omkring på Fyn. Det er noget hurtigere at rykke ud fra Odense end fra Kibæk, fortæller Poul Haubjerg. Han fremhæver også virksomhedens ISO 9001-certificering som en medvirkende faktor til, at nye og større kunder er kommet til.

Nyder godt af samarbejdet

Søren Skræddergaard og Poul Haubjerg fremhæver, at de tidligere SysTek-Skræddergaard-kunder har fået en endnu mere stabil og teknologisk kompetent samarbejdspartner i kraft af kapacitets- og kompetenceudvidelserne. Hos Troldtekt i Troldhede, der fremstiller akustikplader af cement og træ, har man samarbejdet med SysTek-Skræddergaard gennem fem år. ”Vi bruger SysTek-Skræddergaard og nu Intego som projektleder på større projekter og ved større investeringer”, fortæller produktionschef Kim Snebang, og fortsætter: ”Vi indhenter altid to tilbud, og de har vundet hver gang. Senest har Intego haft ansvaret for implementeringen af vores nye rotationshøvl. Vi har et rigtig godt samarbejde, og Intego yder altid hjælp inden for kort tid, uanset hvornår vi ringer. Det har vi nydt godt af flere gange”, slutter Kim Snebang.