Nye serviceledere i Grindsted og Odense

Vi er glade for at byde velkommen til to nye serviceledere: Martin Lykke Enemark Christensen, der pr. 1. februar 2017 er ansat hos Intego i Grindsted som serviceleder inden for El-teknisk installation & service samt Thomas Hansen, som pr. 6. februar 2017 er blevet tilknyttet vores afdeling i Odense som serviceleder inden for El-teknisk installation & service.

Martin har en baggrund som elektriker og energivejleder og kommer senest fra en stilling som elektriker hos Lindpro. Selv om han primært vil være at finde i Grindsted, vil Martin indledningsvist også få sin gang i Integos afdelinger i Herning, Hedensted og Kolding. På sigt vil han blive en drivkraft inden for el-service i vores lokalafdeling i Grindsted.

Thomas har en baggrund som industrielektriker og har netop afsluttet sin uddannelse som maskinmester på Fredericia Maskinmesterskole. Han har tidligere været beskæftiget som elektriker hos Lindpro og vil fremover komme til at servicere Integos kunder fra vores lokalafdeling i Odense.