Nye navne

Claus Hougaard og Flemming Aagaard er ansat for at imødekomme den øgede efterspørgsel på henholdsvis at sikre optimal indendørs mobildækning og målerudskiftning. Herudover er Ole Daniel Hansen og Jens Mundberg ansat for at understøtte den lokale efterspørgsel på el-teknisk og mekanisk service.

Ole er ansat som el-teknisk serviceleder i Nakskov, hvor han vil sikre optimal ledelse og drift af afdelingens serviceopgaver og montører. Han kommer senest fra en stilling som afdelingsleder hos Uggerly installation A/S i Ringsted og er uddannet el-installatør.

Claus er ansat som DAS specialist hos Integos Telecom afdeling og vil styrke Integos løsning til at sikre optimal indendørs mobildækning. Claus er uddannet RF elektronikingeniør med speciale i telekommunikation og har gennem de seneste år arbejdet hos Telenor og Intel DK. Claus får arbejdssted hos Intego i Randers og Aalborg.

Jens er ansat som serviceleder hos Integos afdeling i Aarhus inden for mekanisk service og værksteder. Jens kommer senest fra en stilling som teknisk chef hos Djurs Sommerland og har tidligere arbejdet som vedligeholdsingeniør hos Grundfos.

Flemming er ansat som projektleder hos Integos landsdækkende målerudskiftningsafdeling med ansættelsessted i Aarhus. Flemming er tilknyttet et projekt med udskiftning af 68.000 el-målere i Aalborg og Nørresundby. Han kommer senest fra en stilling som projektleder og teknisk specialist hos Eltel Network Smart Grid division med ansvar for KLS, KLS-D og QHSE.

Vi uddanner selv vores egne talenter

Kristian Rugager Sangill og Steffen Hansen har det til fælles, at de har et mangeårigt kendskab til Integos forretning og kundekreds. Vi uddanner nemlig selv vores egne specialister, så vores kunder er sikret en tæt kunderelation.

Kristian er ansat som serviceleder hos Integos el-tekniske afdeling i Kibæk. Han startede som elektrikerlærling hos Kibæk El-service i 2001, der blev opkøbt af Systek-Skræddergaard i 2010 og dernæst Intego i 2013. I 2017 skiftede Kristian titlen som elektriker ud med teknisk serviceleder hos Intego.

Steffen er ansat som serviceleder hos Integos el-tekniske afdeling i Odense. Indtil april 2016 arbejdede Steffen som elektriker hos COOPs distributionscenter i Odense, men da virksomheden overdragede den tekniske afdeling til Intego, blev Steffen ansat som elektriker og senere formand hos COOP for Intego.