Nye navne

Vi er glade for at byde velkommen til vores fire nye kollegaer, som hver og en vil bidrage positivt til den fortsatte udvikling og vækst af vores lokale afdelinger.

Mads Møller Wellendorf

Pr. 1. oktober er Mads ansat som driftschef. Han kommer senest fra en stilling som afdelingsleder hos Caverion og har en mangeårige erfaring med service, projekter og salg. Mads kommer til at arbejde med udvikling og implementering af nye forretningstiltag hos Intego. Derudover bliver han sparringspartner for driften inden for både projekter og salg til nye og eksisterende kunder. Mads får arbejdssted i Herning, men er tilknyttet hele organisationen.

Ole Skibsted

Pr. 5. oktober er Ole ansat som afdelingsleder hos vores el-tekniske afdeling i Hedensted. Ole har siden december 2017 været ansat som serviceleder hos vores el-tekniske afdeling i Aarhus. Derfor har han et indgående kendskab til Integos løsninger. Ole har en baggrund som el-installatør suppleret med relevante lederuddannelser.

Rasmus Bolding Jessen

Pr. 22. oktober er Rasmus ansat som projektleder hos Integos afdeling inden for kædebutikker i Hedensted. Rasmus kommer senest fra en stilling som projektleder hos EL:CON i Esbjerg og har tidligere haft sin egen forretning med fokus på kædebutikker.

Simon Thomsen

Pr. 1. oktober er Simon ansat som el-teknisk serviceleder i Randers. Simon kommer senest fra en stilling som projektleder hos Bravida og er uddannet el-installatør. Hos Intego kommer Simon til at arbejde med projektledelse, salg og kundepleje.