Nyansættelser inden for el, mekanik, automation og kundevendte IT-systemer

Vi er glade for at kunne byde velkommen til fire nye kollegaer: John Engell Nielsen (tv.), Simon Klitgaard-Jensen (mf.), Carsten Gram Lindgaard (mf.) og Jakob Madum Knudsen (th.).

Ny serviceleder i Aalborg

John Engell Nielsen er pr. 1. oktober ansat som serviceleder i Aalborg inden for Mekanisk Service & Værksteder. John kommer senest fra en stilling som medejer og sælger i firmaet Kumotek ApS. Han har en baggrund som både skibsmontør og maskinmester. John vil udover driftsopgaver have fokus på salg og udvikling af kundegrundlaget. Derfor vil han bidrage positivt til den forsatte udvikling af vores mekaniske afdeling.

Ny projektleder og hardwarekonstruktør i Aalborg

Simon Klitgaard-Jensen er pr. 1. oktober ansat som projektleder og hardwarekonstruktør hos Integos afdeling i Aalborg inden for Industriel IT & Automation. Simon kommer senest fra en stilling som Maintenaince Engineer hos Siemens Windpower, hvor han har haft ansvaret for vedligehold af produktionsudstyr samt flere automationsprojekter. Inden da arbejdede han hos Global Boiler Service som serviceingeniør med fokus på ledelse og optimering af automationsprojekter. Han har en baggrund som industritekniker og maskinmester. Vi ser frem til, at Simon med sine stærke tekniske kompetencer og erfaring inden for automationsbranchen vil bidrage positivt til den fortsatte udvikling af vores automationsafdeling.

Produktchef for kundevendte IT-systemer

Carsten Gram Lindgaard er pr. 1. oktober ansat som produktchef i Aarhus inden for Industriel IT & Automation. Carsten bliver ansvarlig for udvikling af Integos ydelse og forretning inden for kundevendte digitale IT-systemer med afsæt i Integos kerneforretning, Kundeportal og Intego Production Intelligence®. Carsten kommer senest fra en stilling som sales engineer hos Schneider Electric, og han har en baggrund som uddannet maskiningeniør. Vi ser frem til, at Carsten med sin massive erfaring inden for salg og udvikling vil bidrage positivt til udviklingen af vores kundevendte IT-systemer og Integos digitaliseringsfokus.

Ny serviceleder i Herning

Jakob Madum Knudsen er pr. 9. oktober ansat som serviceleder i Herning inden for El-teknisk Installation & Service. Jakob kommer senest fra en stilling som projektleder hos Arne Hald A/S, hvor han bl.a. har arbejdet med projektoptimering, haft ansvar for personale samt kunderelationer på større projekter. Jakob har en baggrund som elektriker. Vi ser frem til, at Jakob med sin flerårige erfaring inden for projektledelse vil bidrage positivt til den fortsatte udvikling af vores el-tekniske afdeling i Herning.