Nyansættelser inden for el, telecom og marine

Vi er glade for at kunne byde velkommen til tre nye kollegaer: Frank Clemmensen, Lars Høgh Nielsen og Mikael K. Clemensen.

Frank har siden 1998 været beskæftiget med udbygningen af det danske mobilnet og trækker derfor på en stor brancheerfaring. Fremover har han base i vores afdeling i Karlslunde, hvor han som projektleder skal være med til at styrke den fortsatte udvikling af Integos aktiviteter på telecom-området. Frank har en uddannelse som elektriker suppleret med flere brancherelevante kurser og kommer senest fra en stilling som Quality Control Inspector hos Citelum.

Lars er ligeledes blevet tilknyttet vores afdeling i Karlslunde, hvor han er ansat som serviceleder inden for El-teknisk installation & service. Lars har gennem sine mange år i branchen opnået solid ledelseserfaring samt et stort branchekendskab, og han har en bred kontaktflade. Han kommer senest fra en stilling som serviceleder hos Lindpro, hvor han været ansvarlig for montører og lærlinge og serviceret både service- og entreprisekunder samt større landsdækkende kunder, hvor han har været kundeansvarlig.

Mikael har fået base i vores afdeling i Esbjerg, hvorfra han skal være med til at udvikle Integos landsdækkende marine- og offshore-kompetencer. Han har en uddannelsesmæssig baggrund som elektriker og har gennem en årrække specialiseret sig inden for marine og offshore. Han kommer senest fra en stilling som overmontør hos Lindpro, hvor han har været ansvarlig for både industri-, marine- og offshoreforretningen.