Nyansættelser inden for El og Telecom

Vi har pr. 1. juni fået nye kollegaer i vores afdelinger i Kolding og Aalborg. Thorkild Sørensen er ansat som serviceleder inden for El-teknisk installation & service hos Intego i Kolding, mens Anders K. Thøgersen efter en årrække som elektriker hos Intego i Aalborg nu er avanceret til projektleder inden for Telecom.

Thorkild er uddannet elektriker og el-installatør og har gennem årene oparbejdet en stor erfaring inden for industriservice og -optimering. Han har tidligere være beskæftiget som serviceleder hos blandt andre YIT og Caverion.

Anders er udlært elektriker hos Intego og har siden 2009 været tilknyttet vores Telecom-afdeling som montør. I 2014 fejrede Anders 10 års jubilæum i Intego-regi, og vi er meget glade for, at han nu fortsætter sin karriere som projektleder her hos os. Vi forsøger så vidt muligt altid at rekruttere internt, når blandt andet nye projektlederstillinger skal besættes. Anders har i den forbindelse suppleret sin faguddannelse med en uddannelse i projektledelse via Tekniq. Han kommer derfor med en solid faglig ballast kombineret med mange års montørerfaring.