Nyansættelser inden for el i København og Aarhus

Vi er glade for at byde velkommen til tre nye kollegaer: Morten Tim Lindhard (tv.), Ole Skibsted (mf.) og Danni Ravnebæk (th.).

Ny serviceleder i København

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Morten Tim Lindhard, som pr. 1. december er tiltrådt som ny serviceleder hos Intego København inden for Installation & Service. Morten er uddannet elektriker i 1991 og har siden opbygget en solid erfaring inden for el-teknisk service, bl.a. fra 17 år som selvstændig elektriker. Senest kommer han fra en stilling som belysningskonsulent ved Lemvigh Müller. Som serviceleder i vores afdeling i København får Morten ansvar for vores projekter på Sjælland under El-teknisk installation & service, hvor vi ser frem til at nyde godt af hans store erfaring og faglige viden inden for området.

Nye serviceledere i Aarhus

Det er med glæde, at vi kan byde velkommen til Danni Ravnebæk og Ole Skibsted, der henholdsvis d. 1. og 18. december er tiltrådt som serviceleder inden for Installation & Service hos Intego i Aarhus. 

Danni er uddannet el-installatør og har desuden gennemført flere lederuddannelser. Han kommer senest fra en stilling som højspændingsspecialist hos EL:CON og har inden da arbejdet som projekt- og serviceleder hos EL:CON i Hornslet.

Ole har en uddannelse som el-installatør suppleret med relevante lederuddannelser. Senest har han været selvstændig erhvervsdrivende inden for salg af arbejdsbeklædning og reklameartikler, og inden da har han haft ledende stillinger inden for elektrikerbranchen, bl.a. hos Janssons i Horsens, Ølholm El i Tørring samt ABB Electric i Middelfart/Fredericia.