Nyansættelser i Telecom og Installation & Service

Vi er glade for at kunne byde velkommen til to nye kollegaer: Martin Vinther Ravnebæk (tv.), som er blevet ansat som salgschef inden for Telecom, og Henrik Hougaard (th.), som er ny afdelingsleder for Installation & service.

Martin bliver tilknyttet vores afdeling i Hedensted, hvor han blandt andet vil beskæftige sig med udviklingen af løsninger inden for DAS og WIFI samt være med til at understøtte og udvikle den øvrige del af Integos Telecom-forretning. Martin har en baggrund som markedsføringsøkonom suppleret med en uddannelse i coaching. Senest kommer han fra en stilling som salgschef hos KM Telecom, hvor han gennem en årrække har været ansvarlig for blandt andet indendørs kommunikationsløsninger.

Henrik bliver tilknyttet vores afdeling i Aarhus, hvor han vil være med til at styrke den fortsatte udvikling af Integos Installation & service-aktiviteter i lokalområdet. Henrik har en baggrund som el-installatør suppleret med en lederuddannelse hos både Tekniq og Dansk Industri. Han kommer senest fra en stilling som distriktschef hos Caverion.