Ny afdelingsleder og serviceledere inden for el og automation

Intego-holdets fire nye kollegaer vil hver og en bidrage positivt til den fortsatte udvikling af vores afdelinger, så vi kan levere den bedst mulige service med nærhed til dig som kunde. Vi oplever en øget efterspørgsel på vores el-tekniske kompetencer, og derfor har vi netop ansat tre serviceledere. Derudover er det med glæde, vi kan byde velkommen til vores nye afdelingsleder inden for Industriel IT & Automation.

Ny serviceleder i Aalborg

Jesper Daarbak er pr. 1. februar ansat som serviceleder i vores Aalborg-afdeling. Jesper har i forbindelse med sit fjerde semester på installatøruddannelsen været i 10 ugers praktik i El-teknisk installation & service, hvor han også fremadrettet får sin daglige gang. Han har tidligere være ansat som elektriker og rejsemontør hos Semco Maritime i Esbjerg og Scanel International i Frederikshavn.

Ny serviceleder i Esbjerg

Lars Brinch er pr. 1. februar overgået til serviceleder i vores Esbjerg-afdeling. Lars er allerede et kendt ansigt hos Intego og har været ansat i lokalafdelingen i Esbjerg i otte år, først som elektriker og det seneste år som teknisk serviceleder.

Ny serviceleder i Hedensted

Gert Schmidt Rønsholt er pr. 1. januar ansat som serviceleder i Integos afdeling i Hedensted. Her skal han medvirke til at styrke afdelingens fortsatte udvikling inden for service til industrikunder i nærområdet. Gert er uddannet elektriker og el-installatør og kommer senest fra en stilling som serviceleder ved Strøm Hansen i Vejle.

Ny afdelingsleder i Syddanmark

Per Lund tiltrådte pr. 8. januar som afdelingsleder for Industriel IT & automation hos Intego i Syddanmark. Per er uddannet diplomingeniør fra Syddansk Universitet i Odense og har derudover suppleret med en Master i IT og Organisation. Han kommer senest fra en projektlederstilling hos Graintec A/S og har inden da bl.a. været partner i virksomheden Automation Lab. Som afdelingsleder for Intego i Syddanmark bliver Per en drivkraft for udvikling og drift af Integos aktiviteter inden for automation på Fyn og i Sønderjylland.