Ny afdelingsleder og serviceledere inden for El

Vi er glade for at kunne byde velkommen til vores tre nye kollegaer i Aabenraa, København og Aarhus. 

Ny afdelingsleder i Aabenraa

Peter Nehrkorn Kristensen (tv.) er pr. 1. maj ansat som afdelingsleder i Aabenraa inden for El-teknisk Installation & Service. Peter kommer senest fra en stilling som entreprisechef hos Lindpro og var før det ansat som afdelingschef hos Lindpro i Aabenraa med ansvaret for Sønderjylland. Han er uddannet el-installatør og har gennemført lederuddannelse hos både TEKNIQ og IBA (International Business Academy).

Som afdelingsleder skal Peter med sin solide ledelseserfaring være med til at gennemføre den fortsatte udvikling, vækst og optimering af vores afdeling i Aabenraa. Vi ser frem til det fremtidige samarbejde, og vi glæder os til at styrke og udvide vores samarbejde med både nuværende og fremtidige kunder i området.

Ny serviceleder i København

David Mark Cederstrøm (th.) er pr. 1. april ansat som serviceleder inden for El-teknisk Installation & Service hos Integos afdeling i København. David blev uddannet som el-installatør i 2011 sideløbende med, at han gennemførte den praktiske lederuddannelse. David har flere års ledelseserfaring og kommer senest fra en stilling som serviceleder hos Lindpro A/S. Vi ser frem til, at han med sine solide kompetencer inden for el-teknik og projektledelse vil bidrage til den fortsatte positive udvikling af Integos aktiviteter i København.

Ny serviceleder i Aarhus 

Claus Thau (mf.) er pr. 15. maj ansat som serviceleder inden for El-teknisk Installation & Service hos Integos afdeling i Aarhus. Claus har en baggrund som teamleder i Onsite Teknik Vest hos Fibia P/S, hvor han har haft ansvar for drift og vedligehold af fiberinfrastrukturen samt personaleansvar for kørende teknikere og kontorpersonale. Claus har mere end 10 års erfaring inden for projektstyring og ledelse. Derfor vil han med sin solide ledelseserfaring bidrage til den fortsatte udvikling af Integos afdeling i Aarhus.