Mobilsignalet æder al din strøm

Løber din mobil eller tablet tør for strøm i tide og utide, når du er på farten? Bliver dine mobilopkald pludseligt afbrudt midt i et vigtigt opkald? Eller har du svært ved at gennemføre et Skype-møde uden afbrydelser?

Jo dårligere dækning, du har, des sværere har du ved at gennemføre et opkald og samtidig bruger din mobil eller tablet mere strøm på at være online. Lad os tage et eksempel: Hvis du står i din virksomheds mødelokale, og du vil trænge klart igennem til dine kollegaer bagerst i lokalet, så skal du råbe væsentlige højere, end hvis de sidder tættere på dig. Det samme gælder dit mobilsignal. Jo længere du er fra mobilmasten og jo mere, der kan blokere signalets vej, des højere skal din telefon råbe – og dét øget dit strømforbrug.

Læs mere: "Ja tak - min virksomhed vil gerne have en gratis dækningsmåling"

Derfor har du dårlig dækning

En dårlig dækning skyldes i høj grad de stigende krav til energirigtige bygninger og de byggematerialer, vi anvender. Tykt glas, stål- og betonflader samt solafskærmning dæmper nemlig radiobølgernes mulighed for at nå igennem både vinduer og vægge. Med et almindeligt 2-lags vindue kommer der fx kun 40 procent af signalet igennem – og ved et energibesparende vindue er det kun 0,1 procent, ifølge den svenske myndighed Post- og Telestyrelsens rapport i 2015.

Ikke nok med det, så skaber det også kapacitetsudfordringer, der gør, at dækningen ikke er tilstrækkelig til at servicere alle bygningens brugere i dag. Den problematik bliver kun værre med det kommende 5G, der kører på en langt højere frekvens end tidligere. Jo højere frekvens signalet kører på, des mere af dit netværkssignal går tabt.

Læs mere: "Derfor kan din virksomhed ikke modtage 5G"

Hvordan får jeg en bedre dækning?

Du bør allerede i dag få udarbejdet en professionel kortlægning af dit signal i din virksomhed – en såkaldt dækningsmåling. Med dækningsmålingen i hånden, kan du tage stilling til, om der er behov for et dækningsanlæg, som forstærker dit signal, så det kommer ud i alle krogende af din virksomhed. Med det rette dækningsanlæg, undgår du, at et dårligt netværk hæmmer din virksomheds arbejdsgange. Det kræver bare, du vælger den rette installatør, der allerede har en god dialog med mobiloperatørerne.

Hvorfor er en så god dækning nødvendig?

Ifølge rapporter fra Ericsson og Cisco i henholdsvis 2014 og 2016 vil dataforbruget i 2020 være 10 gange højere end i dag. 60 procent af dataforbruget vil være videomateriale, der kræver en stærk forbindelse. Og i 2019 vil smarte enheder stå for hele 97 procent af den samlede mobildatatrafik i takt med, flere og flere IoT services vinder indpas.

Vi går med hast mod mere og mere tabletbaserede arbejdspladser og løsninger. Det er lig med, at det trådløse signal i din virksomhed eller bygning skal være tilsvarende bedre og bedre. I dag foregår allerede 75 procent af forbruget på mobilnettet indendørs. Udviklingen i dataforbruget kalder derfor på, at du tager stilling til, hvordan du ruster dig bedst muligt til fremtiden. Spørgsmålet er bare, hvor længe du tør vente, mens dine konkurrenter handler?

Vil du have en gratis dækningmsåling? Og dermed bedre mobil- og WiFi-dækning

Så klik her eller kontakt vores salgschef Martin Schramm direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 41 73 72 41. Med en objektiv dækningsmåling får du det rette beslutningsgrundlag for at opnå en optimal dækning.