Jubilæer på stribe i Herning og Kibæk

Hos Integos lokalafdelinger i Herning og Kibæk er medarbejderne glade for at gå på arbejde. Cirka halvdelen af de i alt 58 ansatte har fejret 10 års jubilæum, og denne gang kipper flaget for Peder Hoffmann og Benny Nielsen, som kan fejre henholdsvis 25 og 40 års jubilæum.

Sjette gang i år

Det er sjette gang i år, at der står jubilæumsfejring i kalenderen hos Integos midtjyske afdelinger, som tidligere gik under navnet Systek-Skræddergaard. Ved udgangen af oktober var det elektriker Peder Hoffmann, som kunne skrive 25 år på CV’et, og selv om arbejdstøj og biler har fået nyt logo, er både kunder og arbejdsgang den samme for Peder Hoffmann. ”Som spjældmontør løser jeg forskellige opgaver for alle typer kunder fra biogas og slagtermestre til boligforeninger, skoler og træindustri. Jeg har gennem hele min ansættelse oplevet stor frihed under ansvar, og det er noget, jeg prioriterer højt”, fortæller den erfarne elektriker.

Også elektriker Benny Nielsen kommer fra det tidligere Tjørring El-service/Systek-Skræddergaard, og med ikke færre end 40 år i branchen har han oparbejdet en solid erfaring. I mange år servicerede Benny Nielsen kunder inden for træindustrien, men i dag er han arbejdende formand for Integos samarbejde med Messecenter Herning. ”Vi er mellem to og tyve medarbejdere, som løser forskellige el-opgaver i forbindelse med de mange årlige messeaktiviteter”, fortæller Benny Nielsen som også var formand, da Intego leverede det el-tekniske arbejde i forbindelse med opførelsen af Jyske Bank Boxen.

Stor arbejdsglæde

En positivt udfordrende arbejdsdag, gode kollegaer og indflydelse på både arbejdstype- og opgaver er noget af det, både Peder Hoffmann og Benny Nielsen betragter som årsagen til den langvarige arbejdsrelation. Og hos Intego er man glade for, at det gode arbejdsmiljø bliver fremhævet: ”Vi er blevet helt vant til at fejre jubilæum, og det vil vi meget gerne blive ved med i fremtiden. Det ser vi som et tegn på, at vores medarbejdere er glade og tilfredse med deres arbejde og de udviklingsmuligheder, som vi kan tilbyde”, fortæller Lars Rømer, som er afdelingsleder for Intego i Herning og Kibæk og fortsætter: ”Både Peder Hoffmann og Benny Nielsen er dygtige teknikere, som forstår at se en opgave fra kundens perspektiv. Samtidig – og nok så prisværdigt – er de loyale både over for kunder og for vores virksomhed.”