Intego udvider med ny afdeling i Aarhus

Intego udvider nu sine aktiviteter inden for divisionen ”Industriel IT & Automation”. Det sker med etableringen af en ny automationsafdeling i Aarhus, hvor der netop er ansat en afdelingsleder. Yderligere ansættelser er på vej i de kommende måneder.

Det går godt hos Intego, der på knap 10 år er vokset til en koncern med en halv milliard i omsætning og godt 600 medarbejdere. Virksomheden er i dag blandt de markedsledende i Danmark som teknisk servicepartner til områderne: Industri, Infrastruktur og Erhverv.

Intego oplever stigende efterspørgsel inden for området ”Industriel IT & Automation” og udvider derfor nu den eksisterende Aarhus-afdeling, der i dag beskæftiger 60-70 medarbejdere, med en automationsafdeling.

"Med etableringen af en automationsafdeling i Aarhus fortsættes den positive udvikling inden for Industriel IT & Automation i Intego. Der er fortsat et stort effektiviseringspotentiale i de danske industrivirksomheder ved implementering af it- og automationsløsninger, herunder oplever vi store muligheder med Industri 4.0, digitalisering og datadrevet produktion," fortæller afdelingschef Torben Schwartz fra Intego IT & Automation og fortsætter:

"Derudover betyder etableringen også, at vi styrker vores tilstedeværelse i det østjyske. Vi forventer, at vi med denne udvidelse af Aarhus-afdelingens kompetencepalette nu vil komme endnu tættere på eksisterende og nye kunder i området."

Læs hele artiklen "Intego udvider med ny Aarhus-afdeling" i Århus Stiftstidende