Intego udvider med mekanisk afdeling i Midtjylland

En overordnet målsætning om at vækste inden for mekanisk service har nu også bredt sig til Integos lokalafdeling i Herning. Den 7. august trådte første medarbejder over dørtrinnet i en ny mekanisk afdeling – og det er med ikke mindre end 40 års brancheerfaring i rygsækken.

57-årige Ernst Jensen har aldrig været i tvivl om, at han har fundet sin rette hylde som elektromekaniker. De seneste fire årtier har han serviceret flere gear, motorer og pumper, end han kan tælle, og hos Intego glæder vi os meget til at byde vores nye kollega velkommen.

"Vi er utroligt glade for at have fået Ernst med på holdet. Intego i Herning har i forvejen et stærkt team på el- og automationsområdet, og etableringen af et lokalt mekanisk værksted styrker vores ambition om at være full-service leverandør for vores kunder," forklarer Lars Hartmann Rømer, som er afdelingsleder for Intego Midtjylland, og tilføjer:

"Samtidig synes vi jo, at det er en kæmpe gevinst for både os og for vores kunder, at vi får en medarbejder med så enorm faglig viden og erfaring fra branchen."

Et vækstmål på landsplan

Intego har i forvejen et stærkt landsdækkende setup inden for mekanisk service. Og det er en del af virksomhedens strategiske mål at forsætte væksten på det område.

"Etableringen af et mekanisk værksted i Herning sker i tæt parløb med vores afdeling i Grindsted. Her åbnede vi en afdeling med fokus på mekanisk service i december sidste år, og udviklingen har været eksplosiv. Vi startede ud med 15 medarbejdere, og i dag har afdelingen allerede behov for yderligere ansættelser," lyder det fra Lars Schjødt, som er direktør COO i Intego.

Kigger man lidt frem i tiden, er forventningerne positive i forhold til at øge aktiviteterne på området:

"Vi oplever en god synergi mellem vores tre hovedområder el, mekanik og automation, og det setup giver os mulighed for at servicere vores kunder bredt. Ansættelsen af en elektromekaniker i Herning er første spadestik til opbygningen af en mekanisk lokalenhed. Og jeg forventer, at vi kommer til at opleve øget aktivitet og får brug for at ansætte flere medarbejdere i både Herning og vores øvrige mekaniske afdelinger i nær fremtid," slutter Lars Schjødt.