Intego tænder lys i XX-large butikker

For blot fire uger siden åbnede BIG Shopping Herlev sine 45.000 m2 for flere end 100.000 ivrige besøgende. Næsten alle centrets 25 butikker stod klar til åbningsfesten, og det skete med el-teknisk hjælp fra Intego, som har leveret installationer og belysning til halvdelen af centrets XX-large lejemål.

Op til 25 elektrikere

Etableringen af BIG Shoppings usædvanligt store lejemål begyndte i december sidste år, hvor Intego indgik aftale omkring el-arbejdet i fem butikker samt i centrets fællesområder. Senere kom yderligere fire butikker til. ”Det var opgaver, som stillede store krav til både kapacitet og fleksibilitet, og det kan vi imødekomme hos Intego. Igennem hele forløbet har vi haft mellem 10 og 25 elektrikere på opgaven, og her har vi trukket på arbejdsstyrke og kompetencer fra vores afdelinger over hele landet”, forklarer René H. W. Nielsen, projektleder hos Intego.

Fra belysning til kasseterminaler

Kendte butiksnavne som Power, Harald Nyborg, Føtex og H&M er blandt dem, som Intego har leveret el-arbejde til. Installationsopgaven omfattede alt fra energibesparende LED-belysning, CTS-anlæg, ABA-anlæg til talevarslingsanlæg, tilslutning af kasseterminaler samt kraft- og datainstallation. ”Vi har arbejdet under en ambitiøs tidsplan, men det er lykkedes os at levere alle butikker til aftalt tid – eller før”, fortæller René H. W. Nielsen. Intego har også stået for det el-tekniske arbejde i forbindelse med etablering af fællesområderne Rotunde 1 og 2 samt flugtvejstrapper og -gange i hele byggeriet.

Restauranter fik el på rekordtid

Arbejdet med centrets to restauranter Dalle Valle og Cafe A blev først igangsat fire uger før den store åbningsfest, og derfor var el- og belysningsopgaven her en hastesag. ”Det krævede ekstra mandskab, men vi nåede i mål med opgaven, så restauranterne kunne servere på åbningsdagen”, fortæller René H. W. Nielsen. Integos næste opgave i BIG Shopping bliver hos PetWorld, som forventer at åbne butikken ultimo november.