Intego og NST DK indgår samhandelsaftale på Lindø

Intego og el-grossist NST DK har indgået en samhandelsaftale i Lindø Industripark. Fremover er Intego forhandler af NST DKs produkter, og det betyder, at de mange virksomheder i parken kan nyde godt af attraktive el-tekniske produkter samt el-tekniske services i én samlet løsning. Vi håber, at tiltaget vil bidrage til øget effektivitet hos parkens virksomheder.

NST DK og Integos nye samarbejde betyder, at virksomhederne i Lindø Industripark på baggrund af vores 24/7-service får adgang til vitale produkter som byggestrømstavler, forlængerledninger og diverse belysningsartikler døgnet rundt. I samme forbindelse kan vi hos Intego levere relaterede services som installation og montage samt gennemførelse af de lovpligtige eftersyn, der er påkrævet i forbindelse med byggestrøm.

Mange fordele ved en samlet løsning

Det nye tiltag i Lindø Industripark sikrer en samlet el-teknisk løsning, der har mange fordele for virksomhederne i parken. Sammen med NST DK har vi etableret lagerfaciliteter på Lindø, og det betyder, at parkens virksomheder kan få leveret NST DKs produkter inden for meget kort tid, ligesom vi tilbyder tilslutning/montage med kort varsel. Virksomhederne kan endvidere ved at benytte sig af blot en enkelt leverandør spare både tid og ressourcer, som kan anvendes andetsteds i forretningen.

Lovpligtige eftersyn til tiden

Byggestrømstavler, forlængerledninger mv. er underlagt op til flere årlige lovpligtige eftersyn, som vores autoriserede teknikere har stor erfaring med at udføre. I forbindelse med lovpligtige eftersyn tilbyder vi en webbaseret kundeportal, hvor du som kunde til enhver tid kan finde eftersynsdokumentation, bl.a. på forespørgsel fra Arbejdstilsynet, tidspunkt for næste eftersyn, kontaktperson, statistik og fakturaer.