Intego med i finalen om ejerlederpris

Tre ledere var med, da Årets Ejerleder i Nordjylland blev afsløret i går aftes. Finalisterne var Jens Frost Mikkelsen- Intego A/S, Jesper Kold Sørensen - Amanda Seafood A/S og Andreas Helgstrand -Helgstrand Dressage A/S hvor sidstnævnte vandt den flotte pris.

4.600 virksomheder opfyldte 2014 kriterierne for at blive nomineret, og vi er derfor også meget stolte af vores flotte delte 2. plads.

For at kunne foretage udvælgelsen af finalisterne i regionen har juryen taget udgangspunkt i temaet for årets ejerleder 2014, der beskriver året ejerleder som: ”Ambitioner om vækst er kendetegnende for ejerlederne, der peger på væksten skal sikres gennem fokus på strategi, kundetilfredshed og effektivisering. Årets ejerleder 2014 fokuserede på, hvordan ejerlederne ser sig selv som drivere af denne vækst”.

Bag prisen står revisionsfirmaet PwC, Nykredit, Dansk Erhverv, Erhvervsorganisationen Ejerlederne og Jyllands-Posten.

 

Nominering til EY Entrepreneur Of The Year

Udover førnævnte nominering har vi også være blandt kandidaterne til at vinde regionskåringen af EY Entrepreneur Of The Year. Regionskåringen for Nordjylland fandt sted den 6.11, og Stadsing A/S løb af med sejren.

EY Entrepreneur Of The Year-konkurrencen sigter mod at hylde og ære verdens dygtigste iværksættere og ønsker herigennem at sætte entrepreneurship og vækst på dagsordenen. EY Entrepreneur Of The Year ønsker især med deres konkurrence at adskille sig fra andre konkurrencer ved at fokusere på entrepreneurernes og virksomhedernes evne til økonomisk vækst, samt entrepreneurens rolle, værdier og ledelse og samfundsmæssige engagement.

Du kan læse mere om EY Entrepreneur Of The Year her.