Intego indgår partnerskab med verdens største trykluftsproducent

Intego og trykluftsproducenten SMC Pneumatik A/S har en fælles vision. Vi vil være blandt de førende inden for pneumatik. Kontrakten er netop underskrevet, og i de kommende måneder bliver Integos montører klædt på til at servicere kunderne endnu bedre.

Leverandøren SMC Pneumatik A/S er en del af verdens største pneumatik koncern SMC Corporation, der udvikler og producerer trykluftskomponenter. Ambitionen for samarbejdet med Intego er klar:

”Vi valgte Intego som samarbejdspartner, fordi de er til stede i hele landet og er i kraftig vækst inden for det mekaniske område. Intego har både størrelsen og kompetencerne til at være med til at realisere vores målsætning om at være de førende i Danmark inden for pneumatik,” fortæller Henrik Bonde Jespersen, der er salgschef hos SMC Pneumatik A/S.

Pneumatik dækker over det at anvende sammenpresset luft, dvs. trykluft, til at sende kraft fra et sted til et andet, så det kan udføre en bevægelse. Derfor anvender man pneumatik ved betjening af maskiner, så cylindre eller motorer kan udføre det ønskede arbejde.

Imødekommer kundernes ønske om energioptimering

Trods Integos mangeårige erfaring med pneumatiksystemer, så styrker det nye partnerskab Integos ekspertviden på området:

”Vi ser frem til samarbejdet og den værdi, som det giver vores kunder. For nu kan vi i endnu højere grad forbedre kundernes pneumatik komponenter. Samarbejdet betyder nemlig, at vi opruster og styrker vores kompetencer inden for pneumatik, så vi kan levere nye konkurrencedygtige løsninger og imødekomme kundernes efterspørgsel på nye energioptimerende tiltag. Vi kan fx konvertere fra luft- til el-aktuator, så vores kunder opnår en langt billigere løsning,” fortæller Søren Aspestrand Nielsen, der er afdelingsleder for Integos elektromekaniske værksted i Kolding.

”Pneumatikanlæg er nogle af de dyreste anlæg at holde kørende, og derfor har vi også et stort fokus på at nedbringe energiforbruget. I samarbejde med Intego laver vi et koncept, som vi stiller til rådighed for kunderne med udgangspunkt i deres behov for energioptimering,” tilføjer Henrik Bonde Jespersen.

Intego er SMC’s eneste landsdækkende udførende partner

Derfor gør partnerskabet Intego endnu mere attraktiv overfor den danske industri og erhverv, fordi vi tilbyder kompetencer, som konkurrenterne ikke har. Som et led i samarbejdet får Integos mandskab den samme uddannelse og kurser i pneumatik som SMC. Det sikrer, at kunderne får en stærk rådgivning:

”Vi ser frem til at få nye kompetencer at trække på, og vi er allerede i gang med at planlægge de første kurser. Med undervisning af en af verdens førende inden for fagområdet, kan vi servicere og rådgive vores kunder, så de får en optimal drift,” forklarer Søren Aspestrand Nielsen.

”Kunderne har ofte behov for reaktion her og nu, og vi tror på, Intego er den rette partner til at løfte den opgave,” siger Henrik Bonde Jespersen.

Det er ikke første gang, Intego indgår partnerskab med en af de førende mekaniske producenter. Inden for hydraulikservice har Intego fx indgået et partnerskab med Bosch Rexroth. Ved at indgå partnerskab med landets førende leverandører sikrer Intego, at kunderne får en optimal oppetid.