Intego har vokseværk på Sjælland

Vores afdeling på Sjælland har realiseret en massiv vækst siden maj 2016, hvor Christian Larsen blev ansat som ny afdelingsleder. Som led i en fortsat positiv udvikling ændrede vi afdelingsnavnet fra Karlslunde til København.

”Den seneste tid har vi gennemlevet en rivende udvikling. På kort tid, har vi formået at sætte os selv på det sjællandske landkort med både nye spændende projekter, faste samarbejdsaftaler og kompetente medarbejdere. I dag dækker vi hele Sjælland og er særligt aktive i Storkøbenhavn. Som led i en fortsat positiv udvikling, har vi derfor besluttet at ændre navnet fra Karlslunde til København,” indvier afdelingsleder Christian Larsen.

På knap 10 år er Intego vokset til en landsdækkende koncern med over en halv milliard kroner i omsætning og flere end 600 medarbejdere fordelt i hele landet.

Vil tredoble sit aktivitetsniveau og medarbejderantal

Da Christian Larsen startede hos Intego, kom han med en ambitiøs målsætning: Afdelingen skal tredoble sit aktivitetsniveau og medarbejderantal de kommende 12-18 måneder. I dag er afdelingen godt på vej i mål:

”Vi har øget vores aktivitetsniveau markant de seneste måneder inden for særligt den sjællandske industri og erhverv. Vi har blandt andet etableret faste samarbejdsaftaler med Bella Center Copenhagen, 3-butikkerne og AudioNova Hørecenter,” forklarer afdelingsleder Christian Larsen.

Trods branchens lave ledighed, har afdelingen sammensat et kompetent og engageret team. Afdelingslederen tillægger det særligt én ting:

”Hos Intego, der bekymrer vi os om vores medarbejdere. De er ikke bare et lønnummer, der skal udføre en opgave. Vi inddrager dem og giver dem ansvar. Samtidig lægger vi vægt på, at de skal udvikle sig og blive de bedste inden for deres felt,” siger Christian Larsen og fortsætter: ”Den tilbagemelding jeg får fra mine ansatte er, at de ikke er vant til at blive inddraget på den måde.”

Højt serviceniveau bærer frugt

Foruden afdelingen, som Christian Larsen leder, har Intego flere landsdækkende samarbejdsaftaler, der også skaber aktivitet på Sjælland. Heriblandt Integos nicheområder inden for telecom, kædebutikker og ladestandere til el-biler.

”Intego har tradition for et stærkt internt samarbejde mellem vores 13 afdelinger, som er fordelt i hele landet. Det betyder, at vi træder til, så kunden i det pågældende lokalområde får den bedste service,” fortæller Christian Larsen.

”Vi ser frem til den udvikling, vores København-afdeling står overfor i den kommende tid. Vores målsætning er fremadrettet, at vi udvider Integos kerneforretning inden for el-teknik, mekanik og automation hos særligt den sjællandske industri,” afslutter afdelingsleder Christian Larsen.

Til at løfte den opgave, er han blandt andet på udkig efter flere kompetente industrielektrikere.