Intego A/S Kolding vækster på brede kompetencer

Pr. 1. april flyttede Intego A/S Elektromekaniske Værksted fra Haderslev til virksomhedens domicil i Kolding. Flytningen er et led i en vækststrategi, der skal sikre kunderne bedre service ved at samle brede kompetencer under ét tag. På kun halvandet år har den landsdækkende leverandør af el-tekniske ydelser skabt en succesfuld lokalafdeling i Kolding, som i dag beskæftiger mere end 30 medarbejdere. Med flytningen af det Elektromekaniske Værksted er Intego i gang med endnu et gazellespring, som forventes at medføre yderligere vækst i medarbejderstaben i det kommende år.

Kompetencemæssigt samlingspunkt

Intego oplever et stadigt stigende behov for el-tekniske services og totalløsninger i trekantsområdet. Med sammenlægningen af virksomhedens afdelinger i Haderslev og Kolding samles de tre kompetenceområder Industriel IT & Automation, El-installation & Service samt Elektromekanisk Service på én lokation, som fremover kan servicere kunderne fuldt ud. Intego Kolding vil blive samlingspunkt for en bred kompetencepalette, som i fremtiden vil medvirke til at fastholde Integos position blandt de førende udbydere af samlede el-tekniske løsninger i trekantsområdet.

Rullende elektromekanisk værksted

Integos lokalafdeling i Kolding blev etableret ved årsskiftet 2012 og er vokset stødt lige siden. Et bredt serviceudbud er noget af det, der vægter højt hos kunderne. "Vi har flere specialer samlet ét sted, og det åbner for et tæt samarbejde, hvor vi kan fungere som både sparringspartner og totalleverandør", forklarer Jens Frost Mikkelsen, adm. direktør hos Intego A/S. Med udvidelsen af afdelingen i Kolding har Intego et godt fundament for den fremtidige udvikling af forretningen. "Som et led i flytningen udvider vi vores koncept for elektromekanisk service med et mobilt serviceværksted. Herved øger vi løbende vores volumen, skaber flere arbejdspladser og sikrer, at vores kunder i hele trekantsområdet oplever et konstant højt serviceniveau", slutter Jens Frost Mikkelsen.

Om Intego A/S

Intego A/S er en af Danmarks mest specialiserede og kundeorienterede virksomheder indenfor samlede el-tekniske løsninger til Erhverv, Industri og Infrastruktur. Intego A/S tilbyder avanceret rådgivning og assistance på landsplan indenfor en række specialer: El-installation & Service, Industriel IT & Automation, Energiregistrering, Kraftværker & Højspænding, Teknikhuse & Kompaktstationer, Elektromekanisk Værksted samt Telecom. Virksomheden beskæftiger mere end 400 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aalborg og afdelinger i Aarhus, Hedensted, Esbjerg, Skovlund, Aabenraa, Kolding, Odense og Karlslunde.