Ny chef med fokus på forretningsudvikling

Hos Intego A/S har vi et konstant fokus på at udvikle og udbygge forretningen, så vi på bedst mulig vis imødekommer og udfordrer vores kunders behov. Derfor har vi pr. 1. oktober ansat Carsten Jensen i en nyoprettet stilling som forretningsudviklingschef. Carsten Jensen vil få en central rolle i strategiudvikling og udvikling af nye koncepter og løsninger, så vi også i fremtiden kan skabe værdi for vores kunder på det el-tekniske område.

Titel med ambitioner

Via en kontinuerlig vækst har Intego A/S i dag nået en størrelse, hvor vi ser et stort potentiale i at dedikere ressourcer specifikt til forretningsudvikling. "Vi går en spændende tid i møde, hvor vi i endnu højere grad end hidtil vil fokusere på at tilpasse vores forretning til kundernes behov. Carsten Jensen vil blive et ankerpunkt i den proces, så vi kan fortsætte med at give stor værdi til både nye og eksisterende kunder og til at tænke nyt i måden at drive forretning på", fortæller Jens Frost Mikkelsen, Adm. direktør hos Intego A/S.

En baggrund fra telecom

Carsten Jensen har en baggrund fra telecom-branchen. Han har haft ansvar for at udbygge den tekniske infrastruktur i Telenor, og har i Bredbånd Nord etableret fibernet i Nordjylland. Begge stillinger har været med særligt fokus på salg, forretningsudvikling og service til kunderne. Som forretningsudviklingschef hos Intego A/S bliver ét af Carsten Jensens ansvarsområder at udbygge forretningen inden for bredbånd, el-forsyning og telecom. Her trækker han på et solidt branchekendskab og et bredt netværk, som Intego A/S kan bygge videre på.